HJEM KONTAKT ADD FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE BLOGLOVIN'

Life is here to be enjoyed

Postet: 26.07.2014 kl. 16:43. Kategori: Ferie/Reise.

Hei igjen, alle som leser bloggen min. Nå har jeg vært hjemme siden torsdag etter en kjempekoselig og fin ferie i Kroatia. Desverre hadde vi noen dager med dårlig vær, så er ikke så brun som jeg hadde håpet på. Men vi har jo fint vær her i Norge så det gjør vel ikke noe! Snart er det Rhodos med noen av de beste jentene jeg vet om også, så det blir bra!!

Nå har jeg nettopp fikset meg, og faktisk laget to videoblogger. Må prøve å legge litt mer av meg selv i bloggingen. Det er jo som jeg har sagt mange ganger noe jeg liker veldig godt å drive med, og det er veldig deilig å samle alt jeg gjør på ett sted. Godt å skrive ned det jeg tenker på noen ganger. Så skal uansett bli flinkere til å ta bilder og sånn. Prøve i alle fall. Når vi snakker om det, her er noen bilder fra de siste dagene i Kroatia:De hadde de beste pannekakene der med banan og Nutella, det var syyykt godt!!!Fikset også neglene mine på straden. Var en kjempesøt dame som støpte de, ble fornøyd :-)Nå skal jeg og Amalie på middag hos Mimmi og Foffof, det blir koselig - og garantert kjempegodt. Skal bli deilig med litt mer familietid ♥ 

Blogges xxx

cheerchrissy.blogg.no

26.07.2014 kl.17:11

så herlig!

Forresten så holder jeg en liten giveaway på bloggen min hvor du kan vinne et gavekort fra rosewholesale.com som selger masse fine klær, håper du deltar :)

Maren

26.07.2014 kl.19:37

Å så fine og deilige bilder :) nå er det virkelig sommer ute :)

Skriv en kommentar: