HJEM KONTAKT ADD FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE BLOGLOVIN'

London

Postet: 05.10.2014 kl. 22:22. Kategori: Ferie/Reise.

Dette må ha vært den mest rolige søndagen, eller generelt den mest rolige dagen jeg har hatt på veldig lang tid! Startet med å kjøre mamma og kjæresten hennes til flyplassen, som skal til LA i tre uker. Og etter det har jeg bare gått rundt i koseklær hjemme, kost med kattene, spist sjokolade, ryddet litt på rommet, sovet og rett og slett slappet 100% av. Jeg er utrolig sliten etter turen til London - men, det var virkelig verdt det.

Etter å ha syklet rundt i hele London i bortimot seks timer på fredag, dro vi tilbake på hotellrommet og slappet av litt før vi dro ut en tur på byen. Det var utrolig morsomt! Haha, trenger ikke å si noe mer enn det. Når vi våknet opp dagen derpå var det fullt kjør resten av dagen. Shopping fra morgen til kveld, så gikk vi ut og spiste før vi dro til flyplassen og ventet i maaange timer på flyet vårt. Det ble med andre ord ikke noe soving natt til lørdag, og jeg skulle rett på jobb når vi kom hjem. Så det forklarer vel hvorfor jeg er så sliten nå. 

Men alt i alt, så var det en kjempekoselig og minnerik tur. Anbefaler alle som er i London å virkelig utforske byen. Vi leide sykler i 24 timer for bare 2 pund, besøkte parkene og bare syklet rundt. Det var utrolig koselig og veldig gøy!!! Her er noen bilder fra turen:

Haha LOL - dette er på vei hjem når vi ventet på flyet. Charlotte fant seg en "skikkelig god" sovestilling: 

Nå skal jeg redigere en film fra turen, og kanskje spille inn en innkjøpsvideo. Haha, føler det er de eneste videoene jeg lager, men det er så gøy og ikke minst lettvint. I morgen er det skole igjen, så må også prøve for en gangs skyld å legge meg tidlig.

Og BTW, så må jeg bare skrive ned en ting for å minne meg selv på hva jeg lovet meg selv fra i dag. Frem til juleferien skal jeg ikke spise noe sjokolade. Jeg er uten å overdrive helt avhengig av sjokolade, og det merkes mer og mer!!! Ikke bra! Så ja, da var det offesielt, så dette skal jeg klare! Ønsk meg lykke til!!!

Håper alle har hatt en fin helg. Vi blogges ♥ xxx

EDIT: Daisy Dream konkurransen avsluttes ved midnatt, så husk å meld dere på HER

Celine J. Skaar

05.10.2014 kl.22:43

så herlige bilder!

Emilie

05.10.2014 kl.23:04

Har du sendt alle klærne?

Mathilde Walberg Hofseth

05.10.2014 kl.23:12

Emilie: Neiiii... Sendte til de som hadde svart og overført penger da salget ble avsluttet, men de som svarte litt senere har jeg ikke fått sendt enda. Har pakket inn alt og resten sendes på onsdag <3

andelly

06.10.2014 kl.09:15

Så gøy ut. Koselige bilder, og likte antrekkene. Har vært i London 2 ganger, men visste ikke at syklene var så billig å leie (:

Benedikte Ringberg

06.10.2014 kl.11:55

Så mange nydelige bilder, ser ut som en kjempekoselig tur! :)

Skriv en kommentar: