HJEM KONTAKT ADD FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE BLOGLOVIN'

Alt og Ingenting

Postet: 07.05.2015 kl. 17:22. Kategori: Russetid.

HALLO!!! (Haha, jeg komme for alltid til å "synge" ordet "hallo" etter russetiden... Beste sangen xD)

Men shit - hvor skal jeg starte?? Hei bloggen? Hei alle lesere som ikke er der? Kjære dagbok? Hei? Eller? hehe - HALLO!! Nei da... Hver gang jeg tar meg en ubestemt pause fra bloggen savner jeg det like mye, uansett hvor deilig det er å gå hver dag uten å føle jeg må sette av tid til å skrive et innlegg. Men jeg skriver jo blogg fordi jeg vil, ingen tvinger meg. Så hvorfor blir det et press? Godt spørsmål. Men her sitter jeg nå. Halv tre på natten og har en skikkelig trang for å skrive. Men om hva?Litt komisk egentlig. Siden sist kan jeg (som vanlig) ikke huske hva jeg har gjort. Der kommer ulempen med å ikke blogge frem - hva i huleste er det jeg gjør om dagen? Men det var ikke det jeg skulle si. Trang for å skrive. Komisk. Det eneste jeg kan forbinde med den siste måneden hvis vi ser bort i fra masse fyll, så er det stress. Stress over skolen. Det er vel én måned igjen før jeg er ferdig med 13 års skole, og det siste året skal det gå så dårlig. Det er så ekstremt mye jeg henger etter med nå at jeg blir personlig lei meg. Jeg som egentlig har vendt til meg en innstilling at det ikke spiller noen rolle. Det finnes større problemer liksom. Men her sitter jeg da. Sliten, lei og deprimert, med en trang for å skrive på tross av at jeg har sluntret meg unna eller slurvet meg igjennom flere skriveoppgaver som teller store deler av karakteren jeg skal få på vitnemålet som skal følge meg resten av livet. Hva skal jeg gjøre?

Samtidig har jeg en trang til å være positiv. Det har ærlig skjedd mye dritt i livet mitt i det siste, både små og store dilemmaer. Nye ting og gamle ting. Det preger på humøret, men samtidig kjenner jeg ikke at jeg er trist? Noen som skjønner? Jeg føler vel egentlig, ingen ting. Ikke noe som helst. Kanskje jeg rett og slett har gått lei av å være lei? Det er så lett å si man er lei av det, men for første gang kan jeg faktisk føle det. Jeg føler det liksom fysisk at kroppen ikke klarer å være lei seg lenger. Men jeg er ikke glad? Skjønner? Nei, ikke jeg heller.
Men hei (hallooo!!!) - hva er det som egentlig skjer? RUSSETID!!! Hva skal jeg si om det? RT er helt sykt. Man havner inn i en helt egen russeboble og er ute av den bobla de to første timene etter at man våkner dagen derpå. Etter det er det i gang igjen. Mer enn det er det vel ikke å si? Russetid er russetid. Jeg har til og med kjøpt et engangskamera hvor jeg har to bilder igjen. Haha, det skal bli morsomt å se på. ATM er jeg syk. Har blitt verre de to siste dagene, så håper jeg blir bedre innen i morgen. Da er det nemlig tid for landstreff i Lillehammer, så jeg bør blir frisk innen da. Hater å være syk, og det er jo typisk at jeg skal bli syk denne tiden her. Men men, sånn er det bare. Noen kilo ekstra, en tom lommebok og litt sykdom - russetiden er som den skal.

Mai er ikke bare russetid da. Mai er også måneden jeg en gang elsket, men i dag helst skulle vært for uten. Hvordan 17. mai skal bli i år er faktisk veldig spennende. 17. mai for meg er Emil sin dag. I år skal det være min dag. I år er jeg russ. Men hvordan skal det gå? Hvordan skal det virkelig gå når jeg vet at lillebroren min egentlig skulle fylt 17 år den dagen? I fjor gikk ikke så bra. Jeg gråt fra morgen til midt på dagen, tørket tårene og smilte på utsiden. Inni meg smilte jeg ikke. Uff... Jeg orker ikke å tenke på det en gang. Det er vel bare å vente å se. Jeg slipper ikke unna uansett.

I dag var jeg på graven å la igjen et russekort. Åh, som jeg skulle ønske han kunne vært her og fått det i live. Jeg savner lillebroren min så utrolig mye nå, det gjør så vondt...Det var vel litt godt å lette på trykket, I guess. Du vet når det liksom er alt og ingen ting? Her har du.

Antar vi blogges xx

Oscar

07.05.2015 kl.20:24

ser du har fått noen treningsbilder, når var det du begynte å trene a? hvor er sjokoladen lissom?

anniken

08.05.2015 kl.14:40

livet er virkelig urettferdig...

Anna

09.05.2015 kl.00:28

Du er en tøff jente Mathilde, håper du får en fin mai måne :)

11.05.2015 kl.20:32

Du er er veldig stort forbilde for mange mennesker! Du er en veldig sterk person, men syntes du klarer deg om dagene, selvsagt har du noen dager der du sikkert er helt nede i bunden, men så lenge du har gode venner rundt deg så holder du motet oppe! Tror vi alle som leser bloggen din er veldig stolt over deg! Du er en nydelig person, jeg elsker utseende ditt, når jeg ser bildene du legger ut virker det som at livet ditt er perfekt, men det er det vel overhode ikke. Du burde tenke positivt, en dag blir du å se Emil igjen, og håper han gleder seg ti l det og at han passer veldig godt på deg og familien din. Du er utrolig sterk, Mathilde, beundrer deg på det høyeste nivået. Digger deg. PS alle rundt deg elsker deg :)

Mathilde

12.05.2015 kl.11:01

ÅÅ, bilde av deg og Liam <3<3

17.05.2015 kl.23:01

Gratulerer med dagen, håper du klarte å kose deg i dag selv om jeg skjønner det kan være vankelig. Jeg mistet selv moren min på 17.mai for et par år siden, og første 17.mai var veldig vanskelig. Våknet opp, tok på meg bunaden, gikk ut døra men nådde ikke postkassa engang før tårene presset på. Jeg løp inn igjen, gråt i flere timer og sovnet på sofaen i bunad. Våknet 18.mai og hadde gått glipp av all feiring. Heldigvis klarer jeg å more meg på 17.mai nå, selv om det alltid er en litt trist og dum dag. Håper ting går din vei fremover Mathilde, du fortjener virkelig all hell og lykke! ❤️❤️

18.05.2015 kl.11:58

heeeii, er det en mulighet at du kan legge ut bilde av russekortet ditt og russedressen din? Sånn at vi kan få se hva det står på dem <3

18.05.2015 kl.12:16

Kan du ha en spørsmålsrunde snart? Jeg, og sikkert fler, har endel spørsmål jeg vil stille :)

28.05.2015 kl.23:08

kjenner meg veldig igjen. Er så mye som skjer og ting som man har vært og burde være utrolig lei seg over, men man blir bare så sliten av å være lei seg at man til slutt ikke føler noen ting. Man er verken lei seg eller glad, selvom man for andre virker helt normal haha..uansett er du en utrolig sterk jente, ønsker deg alt det beste :)

10.06.2015 kl.07:30

bilde av deg og liam <3 <3 er dere fortsatt gode venner?

10.06.2015 kl.07:31

er du fortsatt god venn med liam?

Skriv en kommentar: