HJEM KONTAKT ADD FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE BLOGLOVIN'

Russetiden 2015

Postet: 05.06.2015 kl. 13:00. Kategori: Russetid.

Hei igjen. Nå har eksamensperioden startet, og det er bare å stå på den siste tiden så jeg forhåpentligvis kan si at jeg har fullført 13 års skolegang og fått et vitnemål. Jeg har allerede hatt skriftlig eksamen i hovedmål og sidemål. Føler vel faktisk at begge gikk ganske greit, men det gjenstår jo bare å se. Nå er jeg her for å prøve å fortsette der jeg slapp?

Bloggen min er som jeg har sagt mange ganger før - et fristed for meg og mine tanker. Et sted hvor jeg kan lette på følelsene mine når jeg ikke vet hvem jeg skal snakke med, et sted hvor jeg kan bable når jeg føler for å skrive, og et sted jeg kan lagre minnene mine. Det beste av alt er at, selv om jeg ikke deler alt jeg gjør, kan et bilde hjelpe til å få meg til å tenke på andre ting jeg gjorde den dagen. Noe av det jeg elsker å gjøre (haha dette kommer til å høres sykt merkelig ut) er faktisk å stalke meg selv. Men bare det å bla tilbake i livet. Livet mitt. Mimre tilbake på gode minner, se jeg har kommet meg videre, lese hvordan jeg hadde det om jeg en dag hadde vært knust. Bare å se på livet er så fascinerende. Haha, unnskyld altså - men det er jo faktisk det!! Livet er så rart. Det er så meningsløst. Spennende og tankefullt. Tenk at vi mennesker har en sjel. Tenk at vi får vondt i magen om noe psykisk treffer oss. Er det ikke rart?

Men det var ikke der jeg slapp. Sist jeg var innom her var jeg russ. *Snufs*. Russetiden er en tid jeg aldri kommer til å glemme, og en tid jeg aldri ville vært uten. Så mye morsomt man gjør, for å ikke snakke om hvor mye dumt man gjør - men også hvor mye man faktisk lærer. Skal ikke gå dypere inn på det, men til dere som ikke har vært russ - gled dere. Ooog vær obs på at tiden går FORT!!! Det er helt sykt hvor fort det går faktisk. Selv om jeg kunne gjort mye for å gå tilbake og feiret RT litt til, så skal det sies at jeg er veldig sliten, og det enda. Men hva klager jeg for? Russetiden var kjempegøy og det er jeg glad for at den ble.

Her er noen av de siste bildene jeg tok i russetiden:Jeg kjøpte meg også et engangskamera og det er noe av det smarteste jeg har gjort. Det er så morsomt med engangskamera. Spenningen på hvordan bildene blir når man fremkaller de. Alle bildene ble faktisk utrolig fine, så det er noe jeg anbefaler å kjøpe seg til en slik anledning. Jeg gjorde det samme på Hove-festivalen også, det er så koselig! Skal lage et album med alle bildene og alle russekortene jeg fikk samlet - gleder meg til å se resultatet!

Og nå er det sommer, snart ferdig med VGS. Gud, det har også gått fort. Om under ett år er jeg 20 år. Noe jeg absolutt ikke føler meg som haha. Men sommerferie skal bli veldig deilig! Jeg har startet sommeren 2015 med øyekatarr for andre gang på én måned, men det går vel fort over. Sommeren er min favoritt-tid og det er jeg så glad for! Å få julen ødelagt på den måten jeg har fått er ikke kult. I natt hadde jeg mareritt, og det var så enkelt som at det var jul. Julen for meg er et mareritt i seg selv, og jeg ble sååå glad da jeg våknet i sta og innså at sommeren nettopp har startet. Denne sommeren skal bli bra ♥

Blogges xxx

lise

05.06.2015 kl.13:20

Jeg krever videblogg nååååååå!!!!snakk om hva som helst lissom

Marie Oma

05.06.2015 kl.14:06

Såå mange kjekke og koselige bilder fra russetiden! åh, savner den skikkelig, gikk så fort over.

Mathilde

07.06.2015 kl.20:01

Gleder meg til jeg blir russ neste år :)

Ida

08.06.2015 kl.13:02

Hva skal du i sommer?:-D

Elisa

01.07.2015 kl.14:00

Hei, jeg bare lurte på om du og Liam er fortsatt sammen?

Skriv en kommentar: