HJEM KONTAKT ADD FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE BLOGLOVIN'

Comeback med stil

Postet: 09.07.2015 kl. 17:02. Kategori: Hverdag/Blogg.

Hei. Haha, hvor mange ganger skal jeg gjøre dette?. Jaja samme det. Her kommer en liten oppdatering på livet mitt. Tja, i alle fall en kort oppdatering. Tror jeg. Først - JEG HAR BESTÅTT 13 ÅR MED SKOLE!!! Det er så deilig å endelig være ferdig med det strevet. For det har virkelig vært et strev for meg de to siste årene. Nå må jeg bare finne ut hva det skal bli av meg, men det kan jeg komme til litt senere. Først skal jeg ta meg ferie.


Dette er virkelig verdens beste jenter, som har gjort mine år på videregående så bra som det går ann. Jeg elsker dere ♥♥♥

Planen er i alle fall å jobbe masse og tjene penger så jeg kan reise litt rundt å oppleve verden, og samtidig finne ut av hva jeg virkelig vil. Om jeg skal klare å tenke må jeg komme meg ut av boksen. Og i mitt tilfelle er boksen Norge. Jeg må ut. Jeg håper jeg får det til, det skal bli så deilig. Men først må jeg finne meg en jobb da. Dessverre skal Ilse Jacobsen, der jeg har jobbet i over to år nå, legge ned den 1. september. Så håper jeg finner noe innen den tid!

Så ja, det er vel egentlig det jeg gjør om dagen. Jobber og er med venner. Her om dagen ommøblerte jeg også rommet mitt og jeg er sååå fornøyd!!! Haha, der jeg bodde før ommøblerte jeg rommet mitt hele tiden, for jeg hadde så god plass. Her jeg bor nå har jeg nesten ikke noe plass, så dere kan tro jeg ble stolt av meg selv når jeg fant en ny løsning, haha. Så tilfeldig. Men alltid deilig med litt forandring.

På onsdag skal jeg og Sinikka til København, og jeg gleder meg veldig. Det er en liten start på denne reisingen, men også en veldig god start. Kort, men likevel langt unna. Og ikke minst drar jeg med en av mine beste venninner, så det kunne ikke blitt bedre. Blir nok mye shopping - og godt skal det bli!

Nå skal jeg fikse meg og dra på en aldri så liten jentekveld hos Thea. Det blir koselig. Og BTW, jeg gjør jo så klart bloggcomeback i ekte bloggerstil - i går var jeg nemlig å satte på vipper igjen - DEILIG!

Blogges xxx

Stine Tokle

09.07.2015 kl.17:03

Herlige bilder :D Fine jenter!

Skriv en kommentar: