HJEM KONTAKT ADD FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE BLOGLOVIN'

Tvangstanke

Postet: 13.07.2015 kl. 00:11. Kategori: Hverdag/Blogg.

Da var helgen over og det er tid for nok en uke. Men heldigvis er det jo sommerferie, så dagene er litt friere, selv om det skal sies at jeg jobber ekstremt mye - og det tar på for å si det mildt! Men jeg skal ikke klage, jeg elsker jobben min så må nyte den så lenge jeg har den. Har uansett ikke noe bedre å drive med om dagen, haha. 

Denne søndagen har i alle fall gått til å slappe av med Charlotte som kom hjem fra en ukes ferie på lørdag. På tross av minimale timer med søvn i natt, satt vi klare på spinningtimen hos Elixia klokken 10.30 i dag, etterfulgt av tre kvarter med styrketrening. Jeg er så god på å avlyse treningen jeg har planlagt timer før jeg skal dra, men etter en økt som i dag angrer jeg på at jeg ikke trener oftere. Det er jo så utrolig deilig! Men det er vel en vanesak, I guess...

Nå ser jeg på gamle programmer på Disney Channel mens jeg spiser noe thai-vegetar-ferdigmat som jeg egentlig ikke liker. Men 50% av retten er ris, så det går ned - haha. Kjøpte nemlig masse vegetarmat i Sverige på mandag som jeg egentlig aldri hadde smakt før. Kjøpte nemlig tre av denne thai-greia, og jeg har en tvangstanke på at når jeg har kjøpt meg mat så må jeg spise det uansett. Jeg trenger ikke å spise det opp, men må liksom bare tilberede det så ikke kjøpet ble waste. Det hørtes kanskje en smule nasty ut, men sååå vondt smaker det heller ikke altså!!Her er dagens outfit. En alt for stor herresinglet som er tatt fra skapet til mamma, hehe. Nå skal jeg prøve å lese litt i et magasin eller noe så jeg blir trøtt. I morgen skal jeg på jobb klokken 10, så må prøve å legge meg litt tidlig. 

Blogges xxx - SMASK

beautyblossom

13.07.2015 kl.00:16

Så fint innlegg:) Fine bilder:)

Håper du har hatt en fin kveld:)

ronny

14.07.2015 kl.09:24

du har sså fine myke lepper Mathilde:), liker at det er all natural!! >3>3

Skriv en kommentar: