HJEM KONTAKT ADD FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE BLOGLOVIN'

Spakveld

Postet: 24.07.2015 kl. 23:49. Kategori: Mote/Skjønnhet/Innkjøp.

Dette blogginnlegget inneholder reklame.

Hellooo. De siste dagene har jeg egentlig bare jobbet og slappet av med venner. Er så glad jeg har venner jeg kan bare ikke gjøre en dritt med, for jeg er av en eller annen grunn veldig sliten om dagen. I dag har jeg hatt en deilig fridag fra jobb, og sovet lenge, så dro jeg til Marthe som jeg ikke har vært med på en god stund faktisk. Jeg skal sove her i natt, så det blir koselig ♥

Vi har spist sushi og nå sitter vi å ser på Grease mens vi har en aldri så liten spakveld. Vi snakker ansiktsmaske og fotbad, og selvfølgelig litt godteri. Perfekt fredagskveld spør du meg!Vi testet forresten ut en ny ansiktsmaske fra Maybeauty. En sort maske av dyphavsleire som skal gi renere og mykere hud. Jeg er så heldig å ha veldig naturlig ren hud, men elsker alikevel alt som har med hudpleieprodukter å gjøre. Følelsen det gir huden etterpå er så deilig - og denne masken var ikke noe unntak. Den tok til og med noen av hudormene mine også. Og for ikke å glemme hvor myk huden min er nå. Jeg dokumenterte prosessen til og med :-)

Det første jeg gjorde var å varme opp huden min med varmt vann, for å åpne porene.Det fulgte med en kost som gjør det tusen ganger lettere å påføre!! Jeg påførte den egentlig bare som en foundation.Her kan man se noen av hudormene den tok med seg! Kult/ekkelt, haha. Ahh, hva er vel ikke bedre enn litt skjønnhetstid??

Å rive av masken gjorde litt vondt, men man må lide for skjønnheten, er det ikke det de sier? Borsett fra det kan jeg ikke si noe mer enn at dette er en god maske jeg er veldig fornøyd med. Masken tester heller ikke på dyr, noe som er det aller viktigeste for meg. Og nå kan leserne mine få 30% avslag på masken om dere bruker koden mathildefacemask30 når dere kjøper! ♥ Denne lenken kan også brukes ;-)

 

God helg alle sammen xxx

julieeannaa.blogg.no inspirasjon ta en titt? <3

24.07.2015 kl.23:51

så fin blogg!

money

25.07.2015 kl.00:02

Eeyyy....begynt med reklamering og sån, Nice ') #makemoney

hubert

25.07.2015 kl.00:07

wow sexy nails Mathilde. Please ikke ta de bort etterhvert. Kan du røre meg med hånda de ?

Marie Oma

25.07.2015 kl.09:46

Det er så digg å ha litt tid til seg selv, og ha på ansiktsmakse å bare slappe av! :)

Camilla

28.07.2015 kl.20:55

Har prøvd noe lignende(husker ikke hva den heter) og den fungerte på akkurat samme måte! Kjempe digg :)

Skriv en kommentar: