HJEM KONTAKT ADD FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE BLOGLOVIN'

Noen tanker en søndagsmorgen

Postet: 26.07.2015 kl. 14:15. Kategori: Tanker/Meninger.

God søndagsmorgen alle sammen. Noe har skjedd med meg, for jeg er vikelig sliten om dagen. Jeg kan våkne flere ganger, men sovne like etter uansett. Nå er klokken to på dagen, og jeg burde vært våken for flere timer siden med masse energi og et stellt ansikt. Alikevel sitter jeg nå i soffaen og lurer på hvordan det er å være en katt. Eller et husdyr generelt. Eller egentlig hvordan det er å være noe annet enn et menneske...

Tenk å ikke ha noe man skulle sagt. For det første fordi man ikke har en stemme, men også fordi du har en eier som bestemmer over deg. Samtidig lever du så chill og du kan egentlig gjøre hva du vil. Sove hvor du vil og når du vil, spise når du vil, leke når du vil, gå ut når du vil, kose når du vil. Er det det man kaller et deilig og beskymringsløst liv, eller et kjedelig liv? 

Haha, velkommen inn i hodet mitt. Tanker og undringer som ikke har noen mening. Det jeg vet er i alle fall at den lille pelsdotten som går rundt i hjemmet mitt gjør meg veldig glad. Tenk at man kan elske noen man ikke kan forstå. For vet vi egentlig hva de vil? Ah, så mange ganger den katten har stoppet tårene mine. Er det ikke rart?


Tro det eller ei - men han malte som bare det da vi tok disse bildene. Haha, han er så rar, se på det fjeset.

Nå skal jeg fikse meg, så skal jeg møte Adam før jeg skal på familiemiddag i kveld.

Ha en fin dag alle sammen xxx

mons

26.07.2015 kl.15:54

du haar så kjedelige tanker Mathilde! kan du ikke tenke på gutter, tenk at du har en kjæreste for eksempel ?

Anette

26.07.2015 kl.16:29

for en skjønn katt du har:)

Ha en riktig fin søndag <3

Skriv en kommentar: