HJEM KONTAKT ADD FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE BLOGLOVIN'

Irriterende eksistens

Postet: 18.08.2015 kl. 19:35. Kategori: Hverdag/Blogg.

*Dyp pust* Jeg er så sliten. Alt jeg vil er å slappe av med godteri. Men samtidig er jeg så tilfreds med hvordan ting er nå. Jeg er så glad for at jeg har tatt meg et friår. Å tenke på at skolen hadde startet nå... Nei, det hadde rett og slett ikke gått. Hvis det virkelig er ett ord som kan beskrive meg, så er det "skolelei". Dette året skal brukes til å finne meg selv, og hva jeg vil i livet. På en annen side liker jeg å tro at skjebnen på forhånd er bestemt - så kanskje jeg like så godt bare skal nyte at ting er så bra som det er. I morgen kan alt skje.

Den siste tiden har blitt brukt på mye jobbing, og å være med mine beste venner. Noen har flyttet for å studere, andre er fortsatt her hjemme med meg. Hadde faktisk noen engstlige tanker en stund om at dette året kom til å bli ensomt. Håper og tror at jeg tok feil. Det ser i alle fall sånn ut. Man får virkelig tid til det meste om man bare prioriterer rett. 

Haha, jeg har forresten tatt ny tattis! Denne gangen ble det solsystemet på undersiden av overarmen. Selvom den var ekstremt spontan, angrer jeg ikke ett sekund, og jeg føler den er veldig "meg". Jeg har så lenge jeg kan huske vært veldig fascinert over universet. Jeg elsker å se filmer, og spesiellt dokumentarer om verdensrommet og alt som har med det å gjøre. Jeg har så mange teorier, men samtidig så sinnsykt mange spørsmål når det kommer til det temaet der. Det irriterer meg faktisk, at jeg mest sannsynlig aldri kommer til å få vite hva, hvor og hvorfor vi egentlig eksisterer... 

Men, å ektistere er noe vi uansett gjør, og slik jorda har blitt så må vi jobbe for å overleve. Vel, de fleste av oss hvertfall. Ut av jobb kommer lønn, og her om dagen fant jeg meg en ny kjole fra BikBok på Jessheimdagene, for bare 25 kroner! Perfekt, ettersom det omtrent er hva jeg hadde igjen fra forrige lønning. Men nå er det shop-stop i noen uker. Iselin og jeg var nemlig nok en gang spontane her om dagen, og bestillte oss en dagstur til London den 10. september!

Her er dagens outfit (og søndagens 25-kroners-kupp)

Glemte leppestiften min hjemme i dag, og jeg som er helt avhengig av leppestift begynte å grave ned i vesken min i håp om å finne den. I stedet fant jeg Myth fra Mac, som ble flittig brukt i min lille fjortistid, hvor leppene skulle være så lik foundationen som mulig. Men, det ble min eneste løsning - og jeg likte faktisk resultatet veldig godt! 

Nå skal jeg forhåndsskrive et par innlegg, før jeg skal møte Charlotte. I morgen begynner jeg sent på jobb - så da skal jeg endelig få sove lenge :D

 

Blogges xx

money

18.08.2015 kl.19:46

hvis du er så jævlig interresert i universet, planeter osv, hvorfor tok du ikke fysikk på skolen....vent nå litt......

Mathilde +fysikk = hahahahahahaahahahahahahaha

Mathilde Walberg Hofseth

18.08.2015 kl.19:59

money: ha ha ha. faktisk skal du ikke se bort i fra at jeg hadde valgt det om jeg kunne gjort det. men jeg fikk ikke velge hvilke fag jeg kunne ta ettersom jeg gikk mk ;)

Skriv en kommentar: