HJEM KONTAKT ADD FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE BLOGLOVIN'

Bedre tid til alt

Postet: 19.08.2015 kl. 12:32. Kategori: Hverdag/Blogg.

Sponset MacBook skin


God morgen! Dagen startet tidlig selvom planen egentlig var å sove lenge. Jeg sov hos Charlotte i natt, og siden hun jobbet tidlig ble det tidlig opp for meg også. Når jeg tenker over det, så gjør det egentlig ingen ting. Man får jo tid til så mye mer! I dag har jeg allerede fått gjort unna noen saker jeg egentlig burde gjort for en stund siden. Jeg har sendt hatten min på rens, spist frokost, ryddet rommet, betalt regning, og ikke minst droppet treningen for i dag, hehe. Sparer det til i morgen :-)

Nå skal jeg egentlig bare nyte at jeg har litt tid til overs for en gangs skyld. Kanskje jeg skal legge det til som en vane å stå opp klokken 9 hver morgen? Ellers tenkte jeg å vise dere noe sykt kult jeg fikk i posten her om dagen! For en liten stund siden designet jeg mitt eget "skin" til MacBooken min. Jeg har lenge ønsket meg et nytt utseende til den slitne Macen min for å freshe den litt opp igjen - og sett mange andre som harre gjort det samme. Jeg har brukt CaseApp til å gjøre det. En side jeg virkelig kan anbefale videre. De har masse forskjellige design man kan bruke, også kan man jo såklart designe sitt eget som jeg har gjort. Du kan forresten lage design for iphonedeksel også - kult, eller hva?

Her er mitt resultat, og jeg er sååå fornøyd...


Ble det ikke fint?!?

Nå som jeg har så ny og fin Mac, og så god tid her en onsdags morgen kan jeg vel bruke tiden til å søke på enda fler jobber. Butikken jeg jobber i legger jo ned denne uken, så jeg er på utkikk etter en ny jobb om dagen. Bare å si i fra om noen trenger en blid og pliktoppfyllende jente på snart 20 med på laget :-) Hihi. 

 

Bloggeees xx

 

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 2618577668

💵💵

19.08.2015 kl.13:43

Det ble veldig fint

Skriv en kommentar: