HJEM KONTAKT ADD FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE BLOGLOVIN'

Russetiden 2015

Postet: 05.06.2015 kl. 13:00. Kategori: Russetid.

Hei igjen. Nå har eksamensperioden startet, og det er bare å stå på den siste tiden så jeg forhåpentligvis kan si at jeg har fullført 13 års skolegang og fått et vitnemål. Jeg har allerede hatt skriftlig eksamen i hovedmål og sidemål. Føler vel faktisk at begge gikk ganske greit, men det gjenstår jo bare å se. Nå er jeg her for å prøve å fortsette der jeg slapp?

Bloggen min er som jeg har sagt mange ganger før - et fristed for meg og mine tanker. Et sted hvor jeg kan lette på følelsene mine når jeg ikke vet hvem jeg skal snakke med, et sted hvor jeg kan bable når jeg føler for å skrive, og et sted jeg kan lagre minnene mine. Det beste av alt er at, selv om jeg ikke deler alt jeg gjør, kan et bilde hjelpe til å få meg til å tenke på andre ting jeg gjorde den dagen. Noe av det jeg elsker å gjøre (haha dette kommer til å høres sykt merkelig ut) er faktisk å stalke meg selv. Men bare det å bla tilbake i livet. Livet mitt. Mimre tilbake på gode minner, se jeg har kommet meg videre, lese hvordan jeg hadde det om jeg en dag hadde vært knust. Bare å se på livet er så fascinerende. Haha, unnskyld altså - men det er jo faktisk det!! Livet er så rart. Det er så meningsløst. Spennende og tankefullt. Tenk at vi mennesker har en sjel. Tenk at vi får vondt i magen om noe psykisk treffer oss. Er det ikke rart?

Men det var ikke der jeg slapp. Sist jeg var innom her var jeg russ. *Snufs*. Russetiden er en tid jeg aldri kommer til å glemme, og en tid jeg aldri ville vært uten. Så mye morsomt man gjør, for å ikke snakke om hvor mye dumt man gjør - men også hvor mye man faktisk lærer. Skal ikke gå dypere inn på det, men til dere som ikke har vært russ - gled dere. Ooog vær obs på at tiden går FORT!!! Det er helt sykt hvor fort det går faktisk. Selv om jeg kunne gjort mye for å gå tilbake og feiret RT litt til, så skal det sies at jeg er veldig sliten, og det enda. Men hva klager jeg for? Russetiden var kjempegøy og det er jeg glad for at den ble.

Her er noen av de siste bildene jeg tok i russetiden:Jeg kjøpte meg også et engangskamera og det er noe av det smarteste jeg har gjort. Det er så morsomt med engangskamera. Spenningen på hvordan bildene blir når man fremkaller de. Alle bildene ble faktisk utrolig fine, så det er noe jeg anbefaler å kjøpe seg til en slik anledning. Jeg gjorde det samme på Hove-festivalen også, det er så koselig! Skal lage et album med alle bildene og alle russekortene jeg fikk samlet - gleder meg til å se resultatet!

Og nå er det sommer, snart ferdig med VGS. Gud, det har også gått fort. Om under ett år er jeg 20 år. Noe jeg absolutt ikke føler meg som haha. Men sommerferie skal bli veldig deilig! Jeg har startet sommeren 2015 med øyekatarr for andre gang på én måned, men det går vel fort over. Sommeren er min favoritt-tid og det er jeg så glad for! Å få julen ødelagt på den måten jeg har fått er ikke kult. I natt hadde jeg mareritt, og det var så enkelt som at det var jul. Julen for meg er et mareritt i seg selv, og jeg ble sååå glad da jeg våknet i sta og innså at sommeren nettopp har startet. Denne sommeren skal bli bra ♥

Blogges xxx

Alt og Ingenting

Postet: 07.05.2015 kl. 17:22. Kategori: Russetid.

HALLO!!! (Haha, jeg komme for alltid til å "synge" ordet "hallo" etter russetiden... Beste sangen xD)

Men shit - hvor skal jeg starte?? Hei bloggen? Hei alle lesere som ikke er der? Kjære dagbok? Hei? Eller? hehe - HALLO!! Nei da... Hver gang jeg tar meg en ubestemt pause fra bloggen savner jeg det like mye, uansett hvor deilig det er å gå hver dag uten å føle jeg må sette av tid til å skrive et innlegg. Men jeg skriver jo blogg fordi jeg vil, ingen tvinger meg. Så hvorfor blir det et press? Godt spørsmål. Men her sitter jeg nå. Halv tre på natten og har en skikkelig trang for å skrive. Men om hva?Litt komisk egentlig. Siden sist kan jeg (som vanlig) ikke huske hva jeg har gjort. Der kommer ulempen med å ikke blogge frem - hva i huleste er det jeg gjør om dagen? Men det var ikke det jeg skulle si. Trang for å skrive. Komisk. Det eneste jeg kan forbinde med den siste måneden hvis vi ser bort i fra masse fyll, så er det stress. Stress over skolen. Det er vel én måned igjen før jeg er ferdig med 13 års skole, og det siste året skal det gå så dårlig. Det er så ekstremt mye jeg henger etter med nå at jeg blir personlig lei meg. Jeg som egentlig har vendt til meg en innstilling at det ikke spiller noen rolle. Det finnes større problemer liksom. Men her sitter jeg da. Sliten, lei og deprimert, med en trang for å skrive på tross av at jeg har sluntret meg unna eller slurvet meg igjennom flere skriveoppgaver som teller store deler av karakteren jeg skal få på vitnemålet som skal følge meg resten av livet. Hva skal jeg gjøre?

Samtidig har jeg en trang til å være positiv. Det har ærlig skjedd mye dritt i livet mitt i det siste, både små og store dilemmaer. Nye ting og gamle ting. Det preger på humøret, men samtidig kjenner jeg ikke at jeg er trist? Noen som skjønner? Jeg føler vel egentlig, ingen ting. Ikke noe som helst. Kanskje jeg rett og slett har gått lei av å være lei? Det er så lett å si man er lei av det, men for første gang kan jeg faktisk føle det. Jeg føler det liksom fysisk at kroppen ikke klarer å være lei seg lenger. Men jeg er ikke glad? Skjønner? Nei, ikke jeg heller.
Men hei (hallooo!!!) - hva er det som egentlig skjer? RUSSETID!!! Hva skal jeg si om det? RT er helt sykt. Man havner inn i en helt egen russeboble og er ute av den bobla de to første timene etter at man våkner dagen derpå. Etter det er det i gang igjen. Mer enn det er det vel ikke å si? Russetid er russetid. Jeg har til og med kjøpt et engangskamera hvor jeg har to bilder igjen. Haha, det skal bli morsomt å se på. ATM er jeg syk. Har blitt verre de to siste dagene, så håper jeg blir bedre innen i morgen. Da er det nemlig tid for landstreff i Lillehammer, så jeg bør blir frisk innen da. Hater å være syk, og det er jo typisk at jeg skal bli syk denne tiden her. Men men, sånn er det bare. Noen kilo ekstra, en tom lommebok og litt sykdom - russetiden er som den skal.

Mai er ikke bare russetid da. Mai er også måneden jeg en gang elsket, men i dag helst skulle vært for uten. Hvordan 17. mai skal bli i år er faktisk veldig spennende. 17. mai for meg er Emil sin dag. I år skal det være min dag. I år er jeg russ. Men hvordan skal det gå? Hvordan skal det virkelig gå når jeg vet at lillebroren min egentlig skulle fylt 17 år den dagen? I fjor gikk ikke så bra. Jeg gråt fra morgen til midt på dagen, tørket tårene og smilte på utsiden. Inni meg smilte jeg ikke. Uff... Jeg orker ikke å tenke på det en gang. Det er vel bare å vente å se. Jeg slipper ikke unna uansett.

I dag var jeg på graven å la igjen et russekort. Åh, som jeg skulle ønske han kunne vært her og fått det i live. Jeg savner lillebroren min så utrolig mye nå, det gjør så vondt...Det var vel litt godt å lette på trykket, I guess. Du vet når det liksom er alt og ingen ting? Her har du.

Antar vi blogges xx

Sanitas Bona 2015

Postet: 26.01.2015 kl. 12:48. Kategori: Russetid.

På lørdag samlet alle russejentene seg hjemme hos Iselin for å feire at vi endelig skulle slippe konseptet vårt. Det ble en morsom kveld, og vi er ikke noe annet enn kjempefornøyde. Det er kjempeflinke Kristine Larsen som har laget logoen for oss, hvor vi kunne pirke og bestemme så mye vil ville, og vi føler vi helt klart har fått en helt stunning logo som skiller seg ut fra de andre. 

Wii, nå gleder jeg meg bare mer og mer til russetiden starter skikkelig! Så hadde vi blitt veldig glade om dere hadde fulgt oss på Instagram @sanitasbona2015 for å følge oss gjennom hele russetiden ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥Instagram

For å komme i litt eksra god stemning, legger jeg med en video av Nannestadrussen fra Sälen som var tidligere i vinter :DSkåååål :*

Almost Awake

Postet: 04.11.2014 kl. 11:56. Kategori: Russetid.

Wakey wakey! Hehe neida, nå har jeg bare tenkt til å fortelle om at jeg og jentene jeg er russ med har sluppet tease og laget en Instagram-konto sånn at alle kan følge oss gjennom russetiden 2015. Det nærmer seg med stormskritt nå, og før jeg vet ordet av det er vi vel allerede i mai. Bortsett fra den første russekroen som var i forrige uke, så er det første ut Sälen som kun er noen uker til. Gleder meg!!! 

Så, nå må alle følge @almostawake2015 på Instagram, konsept kommer etterhvert ♥Instagram