HJEM KONTAKT ADD FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE BLOGLOVIN'

Sminkevideo - jobbsminke

Postet: 14.03.2015 kl. 12:30. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Endelig tok jeg meg tid til å lage en ny sminkevideo. Sist gang jeg lagde det var vel for snart 1 år siden? Uansett, av en eller annen grunn synes jeg det er utrolig morsomt å lage videoer som dette og det er noe jeg vil (nok en gang) prøve å fortsette med gjevnlig.

Dette er slik jeg sminker meg når jeg skal på jobb blandt annet. Håper dere liker videoen min! Og følg gjerne YouTube kanalen min, snart har jeg 5000 subs!! ♥

Hva synes du? 

A Fresh Start

Postet: 08.12.2014 kl. 18:14. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei igjen alle der ute i verden. I det siste har jeg vært litt langt nede og prøver for det meste å fokusere på det som virkelig gjelder i livet mitt om dagen. Det er så mye skole, men samtidig er noe av det viktigeste for meg å være sosial. Jeg kjenner meg selv så godt at jeg vet hvilken retning humøret mitt går om jeg ender opp for lenge alene. Litt skummelt egentlig, og ikke minst plagsomt. Men jeg jobber med det. 

Jeg synes det er trist at bloggen min har blitt lagt sånn til side den siste tiden, for det er jo noe av det jeg virkelig liker å drive med. Jeg har bestemt meg for å fullføre dette året her, altså 2014, og gå inn i 2015 med strengere regler for meg selv. Haha, er vel noe sånt jeg sier hvert eneste år, men men. Så får vi se da om det blir mer å skrive om. For nå om dagen går jeg bare rundt som en zombie. Ikke kult. 

Men om jeg klarer det, så skal det bli deilig med blanke ark og en ny start. Jeg virkelig hater dette året, og gleder meg til alt av det er fortid. Selvom det har gitt meg masse gode og lærerike minner, så har dette vært er utrolig trist år. Halve meg er borte, og det er noe jeg aldri får gjort noe med. Håper julen går fort, æsj som jeg gruer meg. Men ja, nå skulle fokuset mitt være mer positivt, så hvorfor ikke starte med litt spa for seg selv? Det hjelper nesten alltid.

Jeg har i den siste tiden testet ut en ny sjampo, balsam og hårolje fra Pantene Pro-V. Jeg har jo sagt før at jeg er veldig skeptisk til alt annet enn salong-produkter, men da jeg fikk muligheten til å teste det da jeg var gått tom for alt av hårprodukter ga jeg Pantene en sjanse. Jeg er positivt overrasket!Jeg har av tidligere erfaringer merket at håret mitt blir veldig fort tørt av nye hårprodukter, det ble det så absolutt ikke av disse produktene. Allerede her har den over halv pott fra meg. Hva er de resterende kravene fra meg da? God lukt. Og boom - full pott. Mmmmmm jeg kan ikke få sagt nok ganger hvor mye jeg elsker at håret mitt (og andres hehe) lukter godt. Det tror jeg må være den beste lukten i verden, sånn helt seriøst. 

Det jeg har testet ut denne gangen er en ny og sunn serie for håret. Pantene har forsket på mineraler og hår, og funnet ut at kobber skader proteinet i hårstrået. Håret absorberer kobber fra vann, så når du dusjer kan håret skades. Pantenes nye produkter er de første på markedet med EDDS (Antioxidant Damage Blocker Technology). EDDS er en antioksidant som nøytralisere overskuddet av kobber i håret. Så du kan dusje uten at hårets levetid forringes. Love it!

I kitet jeg mottok var det altså, en sjampo, balsam og en hårolje - de tre viktigeste hårproduktene fra min side i alle fall. Klarer meg ikke uten. Er dette noe dere kunne tenke dere? Tenkte på å ha en konkurranse for dere om noen vil det. I såfall blir det etter nyttår, så får jeg høre hva dere synes om det først? :-)

Hårprodukter sponset

Teeez Trend Cosmetics

Postet: 07.11.2014 kl. 19:34. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Det merkes veldig godt for meg hvilken tid vi er på vei inn i nå. Den kalde vinteren som både er elsket og hatet. Akkurat nå har jeg ingen spesielle følelser til det, tror jeg. Jeg tenker at det er en periode jeg uansett på igjennom, så da får det bare gå. Noen dager er fine, andre ikke. Sånn er det bare har jeg skjønt nå. 

Men en annen ting jeg har skjønt er at jeg er veldig svak for sminke, hehe. Det kribler faktisk i hele meg når jeg har ett splitter nytt produkt i hendene mine. Jeg tror jeg faktisk blir gladere (om det er et ord?) av sminke. Jeg elsker hvordan det får en til å føle seg bedre. Det er ikke mye som er vakrere enn kunst - og å legge vakker sminke er faktisk en kunst. Hvis jeg har en dårlig dag, kan jeg prøve ut nye sminkelooker eller se andre gjøre det på YouTube - og det hjelper faktisk litt på humøret noen ganger!

Jeg har også vært så heldig å få teste ut i samarbeid med blivakker.no, et for meg helt nytt sminkemerke. Nemlig Teeez Trend Cosmetics. Allerede på førsteinntrykket får det full pott fra meg. Se på det nydelige designet. Igjen vil jeg kallet dette kunst. Tenk på de kreative sjelene som har designet dette! Jeg er faktisk litt misunnelig. 

Kjærlighet ved første blikk! Eller hva? ♥

Produktene jeg har testet ut er en øyenskygge i fargen "Golden Fudge", en eyeliner i fargen "Mission Gold" og en neglelakk i fargen "Candy Apple". Resten av produktene fra Teeez kan du finne HER. Må bare også si at ingen av produktene er testet på dyr, selvfølgelig. Det er noe som er veldig viktig for meg, og også gjør det til en enda større glede å leke seg med produktene. Ingen skal lide for skjønnheten - verken mennesker, eller dyr ♥

Jeg testet ut produktene på min kjære Marthe denne gangen. Tenkte det var litt morsomt å se det fra "utsiden" for en gangs skyld! Og først ut var neglelakken. Grønn var faktisk en av de få fargene jeg ikke hadde, så det passet jo veldig bra. Dessuten så er grønt veldig inn nå. Selve neglelakken hadde en perfekt konsistens og var veldig lett å påføre, og som dere ser er den veldig godt pigmentert. Her er det lagt to lag. Og slik hold den seg i flere dager uten å falle av eller å bli stygg. GRØNN tommel opp! :D Gjett om jeg skal freshe opp neglene mine ofte med denne fine fargen i vinter!

Neste ut var øyenskyggen og eyelineren. Jeg må bare starte med å si at det var veldig vanskelig å fange opp hvordan den egentlig ser ut med kameraet. Ser at jeg burde tatt bildene i dagslys, men jeg har tenkt til å lage en sminkevideo med produktene litt senere. Forhåpentligvis synes resultatet bedre da!

Øyenskyggen var rett og slett helt magisk!! Jeg ble utrolig overasket over hvor fint det ble på øyelokket. Med kun ett lag ga den en tydelig kald bruntone, med gull og lilla sheen i. Det var skikkelig fint å se på. Ah, som jeg skulle ønske jeg fikk det til å syntes bedre på bildet, for det var virkelig noe for seg selv. Jeg kan faktisk med hånden på hjertet si at det er den fineste øyenskyggen jeg har testet ut så langt. Fargekombinasjonen med brun, gull og lilla var sååå fin!!! Jeg bruker alltid en primer under øyenskyggen min, og da vil den sitte hele dagen. Denne var også utrolig lett å "bygge" seg til sterkere farge med. Hvis jeg vil ha den mørkere er det bare å legge enda ett lag på. Stort pluss!

Eyelineren likte jeg også veldig godt! Det var nok ikke det beste å kombinere den med øyenskyggen som jeg gjorde. På grunn av gull-sheenen så gled det veldig inn i hverandre, så den kom ikke så tydelig frem. Men noe av det kuleste jeg vet er et bart øye med kun en farget eyeliner og maskara. Det enkle er ofte det beste! Og det er noe denne gull-lineren kommer godt til nytte for. Kommer til å gjøre det ofte fremover, så lett kan det være å gjøre noe litt annerledes og unikt. Den har en tørketid på 60 sekunder, så man har god tid på å lage et jevnt resultat før det setter seg. Det er noe jeg i alle fall setter pris på, for eyeliner er ikke min sterkeste side, hehe! 

Igjen, flere produkter fra Teeez kan du finne HER.  Jeg er positivt overasket til dette merket - altså veldig fornøyd. Anbefales! 

Håper alle får en fin helg, og husk å aldri gi opp ♥

Sponset sminke // samarbeid med blivakker.no

Recommendation: Minerals Of Eden

Postet: 07.09.2014 kl. 19:56. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Da var jeg trygt hjemme fra en koselig, og litt uten om det vanlige hyttetur i Lillehammer. Nå er jeg med Charlotte, og vi skal snart spille Sims faktisk. Haha, har ikke spilt det på kjempelenge så kjenner jeg gleder meg når jeg ser Charlotte spiller ved siden av meg nå. Før når jeg var sånn 13 år så var det eneste jeg gjorde å spille Sims faktisk, husker jeg hadde en familie som jeg lagde deeet store familietreet på. Haha, der var det mye drama skal jeg si!

Ellers så tenkte jeg å anbefale en liten ting for leserne mine på en søndagskveld. I forrige uke var jeg på posten å hentet en pakke jeg hadde fått fra blivakker.no. I pakken lå det en serie fra Minerals Of Eden. Sjampo, balsam, hårmaske, stylingkrem og kroppsvask. Nå har jeg testet ut dette - og jeg er helt ærlig veldig fornøyd!!!

Først og fremst - for en god lukt produktene har!!! Altså, det lukter så utrolig rent og friskt. Når jeg kom ut av dusjen luktet hele badet mitt og meg som et spa. Jeg går å lukter på håret mitt hele tiden nå. Det er for meg et superstort pluss. ELSKER når håret mitt lukter godt, og andres hehe. Ellers så gjorde alle produktene en veldig god jobb. Jeg er veldig nøye med hva jeg bruker i håret mitt, og takler blandt annet ikke sjampo og balsam man får kjøpt på matbutikken.

Etter å ha brukt denne sjampoen, hårkuren og balsamen, føltes håret mitt veldig sunt ut - og det er akuratt hva jeg er ute etter i hårprodukter. Før jeg føner håret mitt tar jeg i stylingkremen for å ikke få frisete hår, og resultatet gir meg også et glansfullt hår uten at det føles tungt eller fett ut. Perfekt! Jeg har også veldig sensitiv hud, og dusjsåpen dyprenser og etterlater huden ren, uten å tørke den ut. Det er også noe jeg synes er utrolig viktig. Uten tvil full pott fra meg. 

Body wash HER, Shampoo HER, Conditioner HER, Styling Cream HER og Hair Mask HER (30% avslag på prisen nå!).

En flaske koster litt over 200-lappen. Det kan kanskje høres litt dyrt ut for noen, men når det er sagt så er flaskene veldig store - så du har produktene lenge. De har også en praktisk pumpe som gjør at du får ut akuratt så mye du behøver til hver bruk. Ellers så bør jeg kanskje si at produktene er basert på mineraler fra dødehavet og er fri for parabener. Dette beskytter håret veldig og er et mye bedre alternativ enn for eksempel de alt for sterke billigproduktene du får kjøpt på matbutikken. Flere produkter fra Minerals Of Eden finner du HER

Helt klart ny favoritt hos meg ♥ Ellers ønsker jeg alle sammen en fortsatt fin søndag, og en fin ny uke!

Blogges xxx

Sponsede produkter, 100% ærlige meninger

Vippefin Og Video

Postet: 08.08.2014 kl. 18:34. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

For en stund siden så var jeg på The Body Shop i Oslo City. Hun ene som jobbet der hadde helt utrolig fine vipper, så jeg måtte bare spørre henne om hvor hun hadde fikset de. Da fikk jeg navnet Clinique Orkide, som er ligger i Sagene i Oslo. I og med at jeg hadde vippeextensions som var tatt et annet sted, så fikk jeg ikke bestillt det da. Men nå som jeg skal til Rhodos og jeg trengte nye vipper tok jeg meg turen til Sagene (kjørte forresten i byen helt alene for første gang, haha det var litt skummelt) - og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med vippene jeg fikk der!!!

Vippene ser jo helt utrolig ekte ut, gjør de ikke? Det koster 1600 kroner for første gang, og etterfyll fra 250 kroner! Det synes jeg er en veldig god pris faktisk. Salongen var veldig lett å finne frem til, ligger i Arendalsgata 14. Var veldig koselig og lite der, med hyggelige mennesker som fikset vipper for meg. De gjør masse andre forskjellige behandlinger enn vipper også, det står det mer om på hjemmesiden deres cliniqueorkide.com ♥ Seee så fint det ble: 

Jeg er sååå fornøyd, kommer helt klart til å fikse vippene mine fast her! Jeg legger med en liten video også, tenkte forresten å starte med 1 videoblogg i uken igjen. I alle fall prøve da, hehe. 

 

For å bestille time kan dere sende en mail mail@cliniqueorkide.com - eller ringe 94000848.
Og husk at hvis dere nevner bloggen min om dere kommer innom, så får dere 10% avslag på prisen! :-)

Nå skal jeg pakke ferdig før jeg drar til Rhodos i morgen tidlig sammen med de flotteste, godeste jentene mine. Gleder meg veldig! Ellers så ønsker jeg alle sammen en fin siste uke av sommerferien, nyt den - det skal jeg ♥

Blogges xxx

Vipper sponset

Summer Party Look with e.l.f Cosmetics

Postet: 08.06.2014 kl. 11:11. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

For en stund siden fikk jeg tilsendt noen produkter fra e.l.f for å lage en look ut av det. En god del av produktene som jeg også viser hadde jeg fra før, men tenkte å bruke kun e.l.f produkter så det blir lettere for de som vil å "kjøpe" hele looken :-) 

Ettersom jeg allerede har mye hverdagssminkevideoer, så tenkte jeg å gjøre noe litt mer ut av det denne gangen. Synes denne looken passer fint til fest nå på sommeren. Jeg dro rett videre etter jeg filmet denne videoen, og fikk mye komplimenter for sminken! 

For å finne produktene jeg bruker, kan du gå inn på nettbutikken til e.l.f HER. Men veldig snart vil jeg også sette i gang en koonkurranse hvor dere kan vinne tre av de produktene jeg bruker i videoen, så stay tuned! 

xxx 

Noen sponsede produkter

Blonde Hair Don't Care

Postet: 22.01.2014 kl. 19:41. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

I dag var jeg hos frisøren for å farge etterveksten. Hadde ikke gjort det på over 20 uker, så var på tide. Hadde egentlig time torsdagen før julaften, men av visse grunner ble ikke det prioritert. Jeg gruet meg veldig faktisk, siden jeg hadde blitt så glad i frisøren jeg hadde på Jan Thomas Studio, hvor jeg har gått i 2 år nå. Meeen i dag byttet jeg frisør til Frøken Pedersen på Jessheim Storsenter og jeg synes jobben som ble gjort var kjempebra. Hadde jo fått med meg hvordan jeg pleide å gjøre det, og fikk det gjort på akkurat samme måte nå. Så er veldig fornøyd! Jippiii ♥

Gossip Girl venter, XOXO 

Essencia sminkevideo

Postet: 01.12.2013 kl. 19:28. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

For en stund siden fikk jeg litt sminke og noen koster fra Essencia for å lage en YouTube video om det. Etter min erfaring har Essencia mineralsminke som virkelig duger. Som dere ser, var det flere av produktene jeg kunne dobble om. For eksempel foudation som concealer og lid primer, blush som leppestift og øyenskygge som highlighter. Jeg er altså veldig fornøyd med sminken. Håper dere liker videoen min ♥

Hva synes du?

Sponset/reklame #sminkevideo

Blondiii

Postet: 04.09.2013 kl. 21:07. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Ah, så deilig å ikke ha ettervekst lenger. Enda deligere er bare følelsen når du nettopp har vært hos frisøren, håret mitt er så glatt og mykt nå. Så lukter det så godt, wii. 

Farget og stusset det på Jan Thomas Studio hos kjempeflinke Cecilie Eide ♥ Jeg er kjempefornøyd som alltid når jeg kommer hjem derifra. Kjøpte også med meg en ny hårkur fra SP Wella og en ny Morrocanoil. Helt klart 2 must-haves! Slik ble resultatet: Hva synes du?

Lengre vipper på få uker

Postet: 01.09.2013 kl. 12:48. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

God søndag alle sammen. Håper alle har hatt masse morro i helgen og bruker denne dagen på å slappe av og lade opp til en ny uke. Det skal i alle fall jeg. Jeg pleier da å sette av hele dagen til å tenke på meg selv, og rense huden, lakke negler, rydde på rommet, og bare kose meg egentlig. Har også masse episoder med Hotel Cæsar som jeg må se. Så har invitert over Liam til ett lite maraton med det, haha. 

Ellers så er det sikkert noen av dere som husker at jeg blogget om vippeserumet Xlash for noen uker siden? Vel, jeg skulle teste det ut, og nå har jeg gjort det. Til å starte med hadde jeg en tro om at vippene mine skulle bli lenger, men så mistet jeg håpet etter 2 uker. Jeg syntes kanskje det gikk litt for lang tid før jeg kunne se resultater, og hvis jeg skal være ærlig - så merket jeg ikke foskjell før i dag når jeg tok før - etter bilde. 8 uker har jeg gått på serumet, og WOW. Jeg trodde aldri forskjellen skulle være bra!! Bare se her:

Altså, det ser ut som jeg har på vippeextensions! Har ingen sminke på, og jeg har kun lagt på et sort/hvitt filter på bildet for å holde fokuset unna rødhentene i huden min. Er ikke dette sykt? Jeg trodde faktisk ikke det var mulig å finne på et serum som gjør at håret vokser fortere. Og når jeg tenker over det, så bruker jeg ikke like mye maskara som jeg gjorde før. Nå holder det kun med 1 lag. Før satt jeg vel i 10 minutter for å få det resultatet jeg ville ha. Nå bruker jeg mask 2. 

Så alle sammen - Xlash ER noe jeg virkelig anbefaler på det sterkeste. De har 100% fornøydgaranti, og det er med god grunn. Jeg er i alle fall superfornøyd, og hadde aldri trodd noe lignende. Vippeserumet får du kjøpt HER til 499 kroner. Hva tenker du nå?
Har du prøvd Xlash før? 

SPONSET

Jumbo Lip Gloss Stick

Postet: 16.07.2013 kl. 17:00. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Er det flere enn meg som elsker kjæsje, rosa og mye lepper? Sterk farge på leppene gjør at du ikke trenger så mye mer sminke i resten av fjeset, uten å se trist og tung ut. Synes det rett og slett åpner blikket 5 ganger mer enn med en nude leppefarge. I dag har jeg på meg Jumbo Lip Gloss Stick fra e.l.f. Hva synes dere? Er den ikke fin?

Det er kjempeenkel og praktisk å påføre den med en "penn"-formet pakkning. Når den beyner å bli tom så trenger du heller ikke å kvesse den, men det er bare å vri den opp. På bildene under har jeg til og med spist frokost med den, og den sitter like fint på. Love it! Kan kjøpes HER.Hva synes du?
Liker du knæsje lepper?

Sponset 

Get Ready With Me

Postet: 05.07.2013 kl. 22:39. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

I dag har jeg bare brukt dagen på å redigere og lastet opp denne videoen. Har jo lovet dere 1 video i uken, så denne uken er det en "Get Ready With Me" video. Selvom dere bare få se at jeg gjør sminken min da, men det er vel bedre enn ikke noe. Enjoy!

Hva synes du?

ELF Matte Lip Color

Postet: 02.07.2013 kl. 19:40. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Tenkte å vise dere denne kjempefine leppestiften jeg fikk fra ELF for en stund siden. Har den på i dag, og den så sååå god og myk på leppene. Anbefaler dere å sjekke ut hva ELF har, det er kvalitetssminke til en VELDIG billig pris :)

Og btw, så er jeg featured på ELF-bloggen denne måneden. Klikk her om du vil lese intervjuet mitt. Det er kjempegøy! 

Hva synes du?
Har du prøvd ELF før?  

Sponset

1 uke uten hudsminke?

Postet: 30.06.2013 kl. 23:04. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Denne søndagen startet rolig, men så bestemte jeg meg for å hoppe litt på trampolinen og der ble jeg vist hele dagen. Haha, det er faktisk noe av det morsomste jeg vet om. Haha, herregud. Uanstett så sitter å ser på Dinsney Channel nå og bare slapper av egentlig. Er i det barnslige hjørnet i dag gitt :):)

Ellers så har jeg merket at huden min har begynt å få små utbrudd av urenheter. Spesielt rundt nesen og hakepartiet. Derfor tenkte jeg å lage min egen "Challange" - nemlig å gå 1 uke uten hudsminke. I morgen skal jeg på jobb, så lurer på hvordan jeg kommer til å se ut! Tror jeg ikke har sminket meg uten å sminke huden siden jeg gikk på barneskolen. Så dette blir spennede! Og siden det er en utfordring, så utfordrer jeg deg til å gjøre det samme! Gjerne send meg lenken til innlegget om du tar utfordringen ;)Dette var et uklart bilde, men når uken har gått, så skal jeg legge ut før-etter.  

Her er noen bilder fra nuet. 

Tar du utfordingen?

Island Fantasy

Postet: 19.06.2013 kl. 14:47. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.Tror dette er den beste duften på en parfyme jeg noen sinne har luktet! Min nye favoritt ♥ ♥ ♥

Har du en favorittparfyme? 

Intense pink

Postet: 18.06.2013 kl. 19:39. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! I dag var nok en dag hvor jeg sto opp 5 min før bussen går, brukte 2 min på å kle på meg + kaste sminken i veska mi og løpe til bussen. Heldigvis for meg at jeg bor rett utenfor bussholdeplassen :) Haha. 

Uansett mens jeg røsket med meg sminken i dag fant jeg ut at jeg var for lat til å legge øyenskygge. Derfor tok jeg heller med meg en blå eyeliner og en knasj rosa leppestift for å alikevell ikke bli så kjedelig. Synes det faktisk ble ganske fint! Blåfargen er ganske mørk, så derfor ser den litt mer naturlig ut selvom den er blå, om dere skjønner? Jeg synes selv det er finest å legge den kun under nedre vippekant, fordi det er en kajal. Hadde den derimot vært flytende hadde jeg lagt den over øyet :)

Her ser dere før og etter. Se så mye det lyser opp blikket! 


Jeg bruker også en lipliner før jeg påfører leppestiften, for da synes jeg den sitter lenger. Jeg synes også leppene ser større og mer fyldige ut da. Liplineren er bra Maybelline New York i fargen 140 Intense Pink. Leppestiften er fra MAC i fargen Chatterbox og eyelineren er fra Artdeco i fargen 01K2. 

Hva synes dere? 

Sminkevideo med E.L.F

Postet: 14.06.2013 kl. 12:51. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! I sammarbeid med E.L.F (Eyes, Lips and Face) har jeg fått tilsendt sminken jeg bruker i videoen under. Med sminken satte jeg sammen en enkel, kjapp og sommerlig look som jeg kan vise dere og alle som vil se :-)
Håper dere liker videoen! 

Hva synes du?

E.L.F PRODUKER ER SPONSET

Eyes Lips Face

Postet: 11.06.2013 kl. 17:29. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Long and curly

Postet: 23.05.2013 kl. 23:43. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei og god kveld alle sammen! I dag har jeg hatt skikkelig alenetid, hvor jeg har lest magasiner, ryddet, prøvd ut forskjellige sminkelooker og til slutt krøllet håret - med extensions. Prøvde først med rett, men da ble skillen mellom mitt hår og løshåret så tydelig, så jeg prøvde å krølle det. Resultatet ble jo dritbra, føler meg som en skikkelig prinsesse!

Håret mitt er fra billigextensions.no og er ekte indisk hår, som tåler å bli behandlet akkuratt som ditt eget. Det ser like fint ut etter jeg krøllet det som før. Åh, gud som jeg skulle ønske jeg hadde langt hår. Jeg har virkelig ikke tålmodighet til å bruke 2 timer å å stelle håret mitt hver dag. Men gøy en gang i blandt da :-)Tenkte bare å dele bildene med dere, siden jeg ble så fornøyd med resultatet. Jeg har fått håret sponset for lenge siden, men det har ingen ting med dette innlegget å gjøre. Nå skal jeg legge meg, vi blogges ♥

Har du extensions?
Hva synes du? 

Q&A: hud, hår & sminke

Postet: 23.04.2013 kl. 15:06. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Nå har jeg gått rundt i hele dag å sagt at jeg skal rydde rommet, men neida. Så har jeg klikket på macen siden den bare henger seg opp, så jeg har ikke fått blogget. Jeg har skrever dette innlegget 5 ganger... Men så fant jeg ut at jeg han en mac til, hehe. Men her kommer svarene på spørsmålsrunden. Delte det inn i kategorier så det blir lettere å få svar på det dere lurte på.

Hud 

Hva er hudrutinene dine? Kan lage en video om det neste uke om dere vil?

Merker du at du får kviser etter hva du spiser? Ja, mest på fet mat og potetgull. Så prøver å unngå det! Også får jeg ekstremt mye kviser av Pepsi Max

Har du noen tips til å få mindre kviser? Drikk mye vann, fjern sminken på kvelden, rens huden annenhverdag og ansiktsmaske en gang i uken. Massér huden når du tar på fuktighetskrem, men ikke bruk kremer når porene er åpne. Det vil si rett etter du har dusjet, og rett etter du har renset huden. Hvis du gjør det vil fettet fra kremene trekke seg inn og tette porene. 

Hva gjør du for å få en så fin hud som du har? Takk! For det meste følger jeg tipsene ovenfor. 

Renser du huden din, og med hva? Ja det gjør jeg. Nå for tiden bruker jeg de produktene på bildet under.Har du fregner? Nei.

Tar du sol eller har tatt det? Jeg har ikke tatt det siden før jul nå, men ja jeg har tatt det før. 

Hvordan går det med den eksemen du hadde i ansiktet? Opp og ned. Jeg får det som oftest når jeg stresser og når jeg spiser syrlige ting. Det er ekstremt irriterende, for jeg blir bare enda mer stresset når jeg får det, og da går det jo aldri bort. Men nå bruker jeg den sterkeste kortisonkremen, så håper det forsvinner snart. 

Kan du lage morning routine og Night routine? Ja, jeg skal prøve å lage det når jeg får tid :-)

 

Hår

Dusjer du håret hver dag? Nei.

Hvor ofte vasker du håret? Før vasket jeg det hver dag, men nå så helt ærlig prøver jeg å vaske det så lite som mulig, fordi håret mitt er så ekstremt slitt. Men jeg vasker det jo så klart når det blir fett, og det er ca. annenhver dag/hver tredje dag. Det kan også gå fire dager, men da er det i så fall når jeg bare går hjemme og ikke fikser det noe. Men ikke mer enn fire dager. Jeg pleier også å kure det hver gang eller annenhver gang jeg vasker det. 

Hvilken sjampo og balsam bruker du på håret? Bytter litt på, men uansett så er det kun salongprodukter. For det meste bruker jeg blå fra Joico (for tørt hår) og blå og grønn fra Blow Pro. 

Tips til å få vekk floker? Tangle Teezer!!

Hvilken krølltang og rettetang bruker du? Jeg har den rosae GHD rettetangen fra 2008, er veldig fornøyd, men merker at jeg snar trenger en ny. Og til å krølle håret bruker jeg en wand fra HH Simonsen. Den fikk jeg til jul i 2011, og er fortsatt veldig fornøyd!! 

Tips til langt, sunt og tykt hår? Hvis du mener til å få langt, sunt, tykt hår, så er ikke jeg den rette personen å spørre. Håret mitt knekker av uansett hva jeg gjør, så desverre. Men om du trenger tips til å ta vare på lang tykt hår så spør firsøren din om hvilke produkter som passer din hårtype. Kur håret ofte og prøv å ikke bruke så mye varme i det. Så skal det holde seg langt, sunt og tykt ;-)

Har lest at vist me tar meir balsam i toppane når du dusjer enn det du pleier så blir ikkje tippene så slitte? Er det sant? Ja det er vel sant, du skal vel heller ikke bruke balsam i hodebunnen. Balsam er egentlig det samme som en hårkur, men bare med en mindre effekt. Om jeg ikke tar helt feil da. Men det kan nok være lurt å bruke mest balsam i tuppene, ja. 

Favoritt tør shampo og vanlig shampo? Jeg har bare prøvd tørsjampoene fra Batiste, da pleier jeg å kjøpe den som er ment for blondt hår. Av vanlig sjampo er nok favoritten den blå fra Joico. 

Bruker du noen spesielle hårprodukter? Ja. Jeg bruker alltid de som er på bildet under. Sminke

Hvordan sminker du deg når du skal på skolen? Har laget Get ready with me video, så dere får se det snart

Hva er din favoritt foundation? Uten tvil, Bobbi Brown!

Liker du best flytende eller pudder foundation? Kommer an på huden min. Er jeg sår og tørr liker jeg best pudder, men ellers så liker jeg best flytende. 

Hvordan sminkekoster bruker du? kan du skrive litt om de? Kan laget et egent innlegg om det hvis du vil? Har så mange, hehe. 

Hvordan får du så fine øyenbryn? Har du noen kjekke tips? Du er vel en av de få som syntes det, haha. Men mine tre beste råd er - bruk pudder og ikke en øyebrynsblyant, det vil se mest naturlig ut. Ikke bruk en for mørk farge (stol på meg, snakker av erfaring) og følg dine naturlige hår. Ikke begynn å tegn utenfor, da syntes det veldig godt, og det ser ikke bra ut. Man vil jo helst ha så naturlige bryn som mulig. Og vent, jeg har ett tips til - ikke bruk harde og lange strøk når du fyller inn brynene. Bruk heller korte og lette strøk for et mest naturlig resultat. 

Kan du lage sminkekolleksjon? Ja, må bare rydde litt opp i sminken min.

Kan du begynne å lage innlegg om nye sminkeprodukter du prøver ut? Førsteinntrykk osv..? Ja, det var en god idé! Kan prøve å få det til snart :-)

Pleier du å sminke deg i helgene i tilfelle det kommer noen på besøk? Hehe, jeg har nesten aldri besøk jeg.. :( Haha, neida, men om jeg skulle få det så skjer det i alle fall ikke plutselig. Og de jeg får besøk av er som regel nære venner og da ser jeg ikke grunn til å sminke meg for å bare sitte hjemme. La huden puste! 

Hvilket sminkeprodukt er du mest fornøyd med? Hmmm, vanskelig. Må nok bli øyebrynssettet mitt fra Benefit.


Har fargen "Light"

Har du naked palette, og hva synes du om det? Ja det har jeg, og jeg elsker den! Verdens fineste øyenskyggepalett!!

Når du kjøper MAC, bestiller du på nett eller kjøper du i butikk? Det er mye falsk sminke på nett. Så om dere skal bestille Mac på nett anbefaler jeg dere å bestille fra Mac sin egen nettside. Jeg har bare kjøpt mine produkter i butikk. 

Favoritt sminkemerke utenom Mac? Hmm, Mac er vel det eneste sminkemerke jeg har prøvd alt av. Ikke hvert enkelt frodukt i alle farger, men liksom noen leppestifter, noen blusher, noen maskaraer, primer, foundation, osv... All annen sminke har jeg bare prøvd ut forskjellige ting på, hvis dere skjønner? Men siden jeg så fornøyd med min foundation fra Bobbi Brown, så må det bli Bobbi Brown eller The Balm.

Kan du lage produkter du angerer på at du har kjøpt? Nei, det gidder jeg ikke.

Når begynte du og sminke deg, hvor mye sminke brukte du? Jeg startet å sminke meg i 6. klasse. Og da byttet jeg hele tiden på hvordan. Noen dager var det bare maskara. Andre dager masse, skjoldete (og alt for mørk) foundation, solpudder i hele fjeset, svart eyeliner og blå øyenskygge. Herregud, jeg så vel ikke ut. 

Et produkt du ikke hadde klart deg uten? Øyebrynspudder.

Når og hvorfor ble du så interessert i sminke osv? Jeg begynte vel ikke å interessere meg for sminke før i slutten av 9. klasse. Hvorfor var rett og slett fordi jeg ble inspirert av makeup guruer på Youtube. 

Noen sminkekoster du kan anbefale? Mac sine og The Bodyshop sine.

Kan du anbefale noen øyenbrynskygger? Tror The Balm har de mest pigmenterte øyenskyggene du kan få tak i! Nude Tude paletten min er de beste jeg har prøvd!

Bruker du bare en maskara? Jeg bruker kun én maskara om gangen, men jeg har mange forskjellige som jeg bytter på ettersom hvordan resten av sminken min er.

 

Det var alle spørsmålene fra denne spørsmålsrunden. Var litt morsomt å bare snakke om ett tema. Håper dere fikk svar på det dere lurte på! xxx

Skjønnhet og stress

Postet: 10.04.2013 kl. 21:27. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! I de to siste dagene har jeg såklart vært syk. Har stresset mye i det siste, så det er nok det det kommer av. Jeg blir nemlig syk når jeg stresser. Både enda mer stresset (innviklet) og dårlig humør, dårlig imunforsvar og masse eksem i aniktet. Og jeg hater det. Føler meg så stygg at det er virkelig ikke måte på. Hvis du har lest bloggen min, så husker dere vel i slutten av 2011 og frem til slutten av 2012 at jeg slet ekstremt med utslett rundt munn og øyne. Vel, det var den perioden hvor jeg var mest sårbar og forvirret, noe som da førte til stress og eksem.

Jeg fant ikke ut at det var pga stress før i desember faktisk. Prøvde masse kremer, lysbehandling og hele pakken. Men når jeg klarte å snakke ut om problemene mine til noen så hjalp det med en gang. Jeg klarte å roe meg ned igjen og så forsvant utslettene. Men nå er det tilbake, og jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Håper det bare varer for en liten periode, for ikke bare er det stygt. Men det gjør veldig vondt. 

Her har dere meg i dag, haha ser ut som jeg gråter på det ene bildet, men det er bare tårer fordi jeg nyser hele tiden. Velger å ikke legge ut noen presise bilder av eksemen, for da kommer jeg bare til å få dårlig selvtilitt. Men om du absolutt vil se så kan du bare bla litt i arkivet og se på noen av videobloggene mine.

Måtte bare få ut lit frustrasjon her, for det plager meg så sykt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Har noen andre det sånn? Og ellers så lurte jeg på om noen har noen gode tips til tørr hud, bortsett fra å stresse ned. Noen mirakel kremer eller noe hadde vært fint! Nå skal jeg se på TV, vi snakkes ♥

Får du noen symptomer av stress?

Cupcake face

Postet: 07.04.2013 kl. 11:43. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Denne aniktsmasken fra Lush er noen av de beste maskene jeg har prøvd! Den etterlater huden ekstremt "lett" og forfriskende. Har ikke sett noen gode resultater på urenhetene mine enda, men det er bare å vente litt det da. Det er i alle fall en fersk-maske som må brukes opp i løpet av en måned, så jeg bruker den 2-3 ganger i uken. Hittil så er jeg veldig fornøyd. Og i og med at den må oppbevares i kjøleskapet så er den kald og god når jeg påfører den.

Den ser litt ut som en blanding av kakedeig og bløt hundebæsj, men den lukter som sjokolade og det er jo et pluss at den lukter godt. Når jeg har brukt opp denne krukken, så kan jeg godt vise dere før og etter resultater, slik at dere også kan bruke denne om noen av dere sliter med urenheter? Jeg sliter ikke så veldig, men nå har jeg en periode hvor jeg får en kvise her og der, og noen utbrudd på nesen og haken min. Så håper den funker!Jeg pleier å ha den på i 15 minutter til den blir tørr, så skylder jeg den av med varmt vann. Jeg tar den også (som alle andre masker) på etter jeg har vært i dusjen, for da er porene åpne, og da gir der en mye bedre og mer effektiv effekt. Så går jeg over med en toner etterpå. Husker ikke prisen, men du får kjøpt den på Lush i Strømmen :-)

Har du prøvd denne før? Isåfall, hva synes du om den?
Hva slags ansiktsmaske har du å anbefale meg? 

Gammel hårvideo

Postet: 09.03.2013 kl. 13:43. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei dere! Jeg satt å så igjennom videoen mine, og gud så mye dårlig jeg har laget at jeg blir flau. Haha. Men uansett siden jeg ikke har vært så aktiv i det siste, så kan jeg vise en video til dere nye lesere som jeg lagde i oktober. Det er en hårvideo hvor jeg visen hvordan man kan lage krølltangkrøller uten krølltang. Og dette var perioden hvor jeg slet veldig med eksem, så hvis dere synes jeg ser underlig ut er det bare eksem. Enjoy! 

Neste video tenkte jeg hårpleie rutine eller sminkevideo. Hva vil dere?

Messy braid

Postet: 12.02.2013 kl. 22:39. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Lagde sveisen i går fordi jeg hadde skikkelig bad hairday. Så sov jeg med den i natt, og jeg synes det var veldig fin, faktisk. Noen ganger funker sove-håret bedre enn man ofte tror ;-) 

Hva synes du?

Mac Cosmetic

Postet: 07.02.2013 kl. 22:25. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! I og med at mange ville at jeg skulle vise hvordan Mac-sminken jeg fikk så ut, så lager jeg ett innlegg som viser den, inkludert fargenummerne. Jeg har også tatt med det jeg hadde fra Mac fra før, siden noen har spurt om å få se det også. Here we go;

 Sånn, det var det hele! Håper dere likte innlegget, og husk å si i fra til meg hva dere vil se her på bloggen, så skal jeg gjøre mitt beste for at det blir gjort. Nå skal jeg se på enda mer Sex and the City og spise litt is. Vi snakkes ♥

Hva synes du?
Har vi noe av det samme kanskje? 

Soft and smokey

Postet: 06.01.2013 kl. 22:30. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Har fått helt dilla på soft smokey eyes! Det kler meg så mye bedre enn "vanlig" smokey eyes, så derfor bare blender jeg øyeskyggen enda mer ut! I tillegg liker jeg å bruke litt mer nøytrale farger, slik at jeg kan bruke en knæsj leppestift til. Hva synes dere? Vil dere ha en sminkevideo på dette? 

Ellers var kinoen jeg så på med Rila i dag sykt bra og rørende. Vi så på The Impossible, og man kan bare føle smerten om hvordan det var å være i tsunamien. Anbefaler alle å se den! Nå skal jeg legge meg, snakkes i morgen. God natt ♥

Hva synes du om denne looken?

Hvor har du lært å sminke deg?

Postet: 04.01.2013 kl. 18:19. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Nå skal jeg til Sinikka, og skal sove der i natt. Men tenkte jeg bare skulle vise dere en Youtubekanal som jeg virkelig elsker!

Mange av dere har lurt på hvordan jeg har lært å sminke meg så fint. Vel, først og fremst - tusen takk for at dere synes det, det gjør meg virkelig glad, for sminke er noe jeg liker å drive med. Men jo. Jeg har lært meg det selv, ved hjelp av forskjellige Makeup-guruer på YouTube. Michelle Phan er en av de. Men, her om dagen fant jeg en annen beautychannel, og jeg må virkelig dele noen av videoene hennes her, for hun er smellvakker! Fysøren, jeg hadde gjort mye for å se ut som henne!! Hun heter LaurenBeauty på YouTube, så synes virkelig dere burde abonere på henne! Det gjør jeg ;-) 

Hun lager fantastiske sminkevideoer, og det er virkelig verdt å se de. Jeg har allerede lært med noen lure knep av henne :-)

Hvilke YouTube kanaler liker du å se på?

Jippii

Postet: 31.12.2012 kl. 00:25. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.Endelig fikk jeg pakken min fra Coverbrands! Det eneste som er litt dritt er at jeg ikke fikk alt jeg bestilte.... Men fikk i allefall sminken før nyttår! Lykke ♥

Video: Hvordan jeg fikser øyenbrynene mine

Postet: 10.12.2012 kl. 16:00. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hva synes du?

Rila makeover

Postet: 06.12.2012 kl. 22:19. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! I dag har Rila vært hos meg, og jeg tok en makeover på henne! Jeg ble selv veldig fornøyd med resultatet, men hun er jo nydelig uansett da ♥ Her er før og etter bilder, jeg har lagt all makeup og sylet håret, hihi:

Hva synes du?

Hva jeg bruker i håret

Postet: 29.11.2012 kl. 18:59. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Nå tenkte jeg å lage ett innlegg om produktene jeg bruker i håret, siden dere har spurt meg lenge om det. Ikke noe spess, men jeg som har hatt så slitt hår må ta ekstra godt vare på håret mitt... Hehe, får se hvor lenge jeg klarer det!

Uansett så er det dette jeg bruker nå for tiden. Pleier å bytte litt med shampoo og balsam, men bruker kun salong-produkter. 

1. Sebastian Penetraitt Shampoo 2. Fargebeskyttende balsam fra Joico 3. Moroccanoil for å pleie håret 4. Sebastian Taming Elxir for å smoothe ut håret 5. BlowPro anti frizz serum 6. BlowPro varmebeskyttende for vått hår 7. Goldwell varmebeskyttende for tørt hår. 

Ellers så retter jeg ikke håret lenger, så da går jeg bare med håret i dott for tiden:Er veldig fornøyd med alle produktene og de funker akkuratt som de skal! 

Hva bruker du i håret? 

Håret mitt

Postet: 19.11.2012 kl. 17:42. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Som sagt så har jeg klippet håret mitt til skuldrene. Gjorde det på fredag, rett og slett fordi det var ødelagt! Slitt ned av rettetangen. Buhu. Men Resultatet ble bra, og jeg er veldig fornøyd nå!! Skal love dere det var deilig å få bort det slitte håret! Nå skal jeg ikke bruke rettetangen heller, det har jeg lovet :-)Hva synes du?

Ny sminke fra BareMinerals

Postet: 16.11.2012 kl. 19:38. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! I dag har jeg vært i Oslo i hele dag. Har fått ny frisyre, men viser dere bilder i morgen. Er i alle fall veldig fornøyd, og jeg kan si dere at det er en god del kortere! Hehe ;)

Ellers så tenkte jeg å vise dere sminken jeg kjøpte på Kicks her om dagen. Har sett på dette kitet såååå lenge, at jeg bare måtte kjøpe det! Det var faktisk syyykt billig til at det var så mye i pakken. Er veldig førnøyd med resultatet. Dere vet jo hvor rød jeg er i trynet til vanlig... Vel, det synes ikke nå som jeg bruker denne makeupen!

Hva er din favoritt sminke?
Har du noe av dette? 

Happy

Postet: 30.10.2012 kl. 19:41. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.Når jeg kom hjem i dag var det dette som møtte meg i døren, jippii ♥

Halloween makeup

Postet: 23.10.2012 kl. 19:13. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Noen av dere vil at jeg skal lage en sminkelook som passer til Halloween, men det kommer nok aldri til å skje.. Dermet tenkte jeg heller å vise dere en dame som er helt sykt flink med sminke! Anbefaler alle YouTubere å abonere på kanalen hennes, for hun lager veldig mange gode sminkevideoer. Ikke bare det, men også mange gode tips som har med uteende og fashion å gjøre! Michelle Phan heter hun, og du kan finne flere videoer her.

Uansett så har hun laget noen fine Halloween videoer som dere heller kan se: 

Hva synes du?
Hvilke YouTube kanaler liker du? 

Krøller uten krølltang - video

Postet: 22.10.2012 kl. 15:48. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Her har dere en video for hvordan jeg lager krølltangkrøller uten krølltang, enjoy :) 

Hva synes du om videoen? 

Hair colors

Postet: 08.10.2012 kl. 21:29. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Først og fremst så tusen takk for at dere er innom bloggen min! I dag ligger jeg på 100. plass på blogg.no for hele landet! Det var skikkelig gøy ♥ Gjorde dagen min etter at jeg kom halvsminket på skolen fordi jeg klarte å forsove meg, haha. Og for dere nye lesere, så er det bare å like Facebook siden min HER :)

Ellers så har jeg vurdert en stund nå å farge håret mitt mørkere, men jeg vet ikke om jeg tør etter gamle erfaringer.. Jeg trives så godt som blondine, men det er så stress med ettervekst og sånt, også er det en god del som ikke liker kontrasten med det blonde håret og de mørke brynene mine. Haha... 

Her er de hårfargene jeg har hatt:Mørk blond (naturlig), gult (var ikke meningen!!), platina, rød/brunt, mørk brunt, lys brun, blass brun/grønn/oransj, blond, og lys blond som jeg har nå.

Er veldig usikker, men det beste er nok å ikke gjøre noe fordi det er så slitt.. Men hadde vært litt gøy da!

Hva synes du jeg kler best?

Hårvideo - Donut med flette rundt

Postet: 01.10.2012 kl. 22:07. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Enjoy!

Hva synes du om videoen?

Gold Fiction

Postet: 20.09.2012 kl. 21:36. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Åh, elsker virkelig denne neglelakken fra Chanel! Gull er en helt perfekt farge til å ha på neglene, spør du meg!

Hva synes du om gull neglelakk?

Krøller uten å bruke krølltang

Postet: 19.09.2012 kl. 20:37. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Først vil jeg bare si takk til den som sa i fra til meg om de falske Facebook profilene av meg. Sykt at det faktisk er noen som tar seg til til å lage profiler av andre folk de ikke kjenner en gang. De hadde tydeligvis laget en av Liam også. Men alle tre skal rapporteres, så igjen takk til deg som sa i fra! 

Ellers så lurte jeg på om dere vil ha en hårvideo om hvordan jeg lager "krølltangkrøller" uten å bruke krølltang? Jeg synes det er veldig fint, og i tillegg så holder det i flere dager! Så sliter det jo heller ikke på håret. Jeg gjorde det her om dagen:

Noen som vil ha video på hvordan jeg lager disse?

Chanel sminken min

Postet: 17.09.2012 kl. 22:58. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Her er den etterlengtede Chanel-videoen. Enjoy!

I want long hair

Postet: 25.08.2012 kl. 13:57. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Åhh, i går var jeg med Amalie. Noe som forresten var kjempekoselig! Vi lagde verdens beste cookies, toro ♥ Så prøvde jeg også clips-on'ene(?) hennes, og ble helt forelsket i mitt eget hår, eller ikke mitt da, men dere skjønner. Har helt sykt lyst på langt hår!! 

Når jeg var liten hadde jeg hår til rompa, så klipte jeg det av i 4 eller 5 klasse. Etter det har det ikke vokst, noe som er sykt irriterende. Alt jeg vil ha nå er ett middel som gjør at håret vokser, eller extensions. Var det ikke mye finere enn mitt ekte hår? Eneste er at jeg må nok ha de litt mørkere, og litt fler. Men ellers, JEG VIL HA LANGT HÅR :(

Har du extensions?
Noen å anbefale? 

Farget håret

Postet: 13.08.2012 kl. 14:32. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! I dag sto jeg opp klokken åtte fordi jeg skulle til Oslo for å farge håret. Ble blondt denne gangen også, men gud hvor ekstra godt det var å få vekk etterveksten denne gangen! For det første, så hadde jeg ikke farget håret siden..? Ehh, så lenge at jeg ikke husker. Og for det andre ble resultatet ti ganger bedre enn til vanlig. Med andre ord, så er jeg kjempefornøyd. 

Her ser dere før og etter bilder, haha tok litt av på posingen på slutten, men sånn skal det nå være. Hahah, neida :)

Før:


Nå:


Jeg er veldig fornøyd! Nå skal jeg rydde rommet og snart dra til Liam en tur. Vi snakkes ♥

Hva synes du?

In love with Chanel

Postet: 29.07.2012 kl. 18:24. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet. 

Her om dagen fikk jeg 1,5 kilo(!!) med Chanel sminke fra faren til Liam sin kjæreste! Da kan dere tenke dere hvor ebiwjbfsødkd glad jeg ble! Har ikke prøvd det ut enda, men har sett på det, og gud som jeg gleder meg! Wiiii :))) Tusen takk, Kine! Det er jo helt klart alle jenters drøm å få noe slikt ♥♥ 

Sminkevideo

Postet: 24.07.2012 kl. 17:49. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hva synes du?

Tips mot røde/tørre øyne??

Postet: 16.07.2012 kl. 20:46. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hey! Jeg trenger virkelig hjelp her! I det siste har øynene mine blitt røde og skikkelig tørre... Ikke selve øyeeplet da, men rundt. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre, for jeg har prøvd diverse kremer/øyekremer, med det har ingen effekt... 

Jeg klarer fint å dekke det til med sminke, men nå som det er sommer syns det det er fint å gå uten sminke, også offentlig. Men det er jo ikke noe fint nå som øynene mine ser sånn her ut:


hahah, sykt ekkelt, i know

Noen som kan hjelpe meg?

Mine navlesmykker

Postet: 14.07.2012 kl. 22:17. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Det var en som lurte på om jeg kunne vise frem navlesmykkene mine, og det kan jeg jo så klart! 

1 Den bruker jeg nå, sølv, søt og enkel. Kjøpte den i Mexico for 25 kroner eller noe, haha.
2 Også kjøpt i Mexico for 25 kroner, brukte den før den jeg har nå, men den hang seg fast i alle klærne, dyner, osv.
3 Den første piercingen jeg hadde i. Den har også en liten blå diamant på kulen!
4 Også kjøpt i Mexico, men den tror jeg at jeg betalte 7 kroner for sammen med nummer 5.. Har aldri brukt noen av de, hehe, men måtte bruke den ene kulen fordi jeg mistet den jeg hadde i vasken.
6 Også kjøpt i Mexico for 25 kroner, den har sånn "krok", som gjør at jeg kan bytte ut pynten og sette på f eks. charms. 

Jeg har også hatt en annen piercing som er ganske lik den jeg bruker nå, bare at den var rosa. Men den mistet jeg, buhu. Tok forresten hull i navelen siste skoledag i 8. klasse :)

Har du piercing i navelen?
Hvem likte du best? 

Tangle Teezer

Postet: 26.06.2012 kl. 16:29. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Nå har jeg vært på Jessheim med Camilla. Vi har sett litt, spist og snakket og kost oss. Veldig koselig, som alltid!

Ellers så vet dere jo at jeg nettopp har klippet av det meste av det slitte håret mitt, og da tenkte jeg at det lønner seg å ha redskaper og produkter som holder håret sundt, lenge. Dermed kjøpte jeg i dag den "kjente" Tangle Teezer -hårbørsten, i rosa. ELSKER den! Har brukt kusinen min sin i en uke nå, men hun måtte ha den tilbake, så derfor kjøpte jeg heller min egen. Jippii

Kan virkelig sitte å gre håret i timesvis! Koster 149 på Enklere Liv :)

Har du prøvd Tangle Teezer?
Isåfall, hva syns du? 

Nyklipt hår

Postet: 23.06.2012 kl. 20:33. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.En liten forskjell og mye sundere hår. Føles deilig! Hva syns du?

Sexy Graffiti

Postet: 22.06.2012 kl. 15:34. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.Beste lukten i verden! ♥ ♥ ♥ 

Beach hair

Postet: 02.05.2012 kl. 14:34. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! I dag har vært en solfyllt dag. Jeg og halvparten av skolen min gikk med shorts, noe som var sykt digg. Endelig er været på plass! Eller, hørte at det skulle regne resten av uken, men én dag med sol er uansett veldig godt. Ettersom været var så fint og sommerlig måtte jeg jo kle meg sommerlig. Derfor går jeg med short, oppklippt ola-skjorte og ikke retter hår! Det er vel første gangen siden 7. klasse jeg viser mitt naturlige hår offentlig? Ikke fønet, ikke rettet. Kun lufttørking og anti-frizz. Overaskende var ikke krøllene så ille som de pleier. Der sparte jeg 30 min. på badet i dag, bingo. Nå har jeg jo sovet med det og gått en hel dag med det, men egentlig har jeg MYE mer krøller enn dette. Nå er jeg på sykebesøk hos Liam. Stakkars gutten min har høy feber. Nyt dagen dere, mens sommerværet endelig er her! 

Retter du håret mye?

Sminkevideo

Postet: 13.04.2012 kl. 17:17. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Her er den! Enjoy!


Sett på 1080p

Hva syns du?

Striper håret

Postet: 15.03.2012 kl. 15:10. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Nå er jeg i frisørstolen for å stripe håret. Må jo gjøre noe med den etterveksten jeg har. Har ikke tatt den siden eehmm, ja, lege siden! Bildene over er tatt i går om noen lurte. Håper resultatet blir bra da, heh... Det er jo bare å se i arkivet så får dere se min flaks når det gjelder hårfarging. Krysser fingrene! 

Etter jeg er ferdig her skal jeg ta litt sol med et lite håp om å bli en liten smule brunere før NM i morgen. Sykt, gleder meg som el gal unge som vil ha is. Hehe, snakkes dere! Ha en fin dag ♥

Når var du hos frisøren sist?

Curlzzz

Postet: 12.01.2012 kl. 14:21. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! I dag har jeg krøller, for som sagt fikk jeg jo krølltang til jul! Ahh, den er super bra, kan sikkert skrive om den en gang :) 

Etter skolen i dag skal jeg til Marthe, da skal vi ha ny photoshoot ettersom alle bildene av meg fra forrige gang ble helt misslykket! Heheh, fail. Så det blir bra! Ellers skal jeg til Liam etterpå, gleder meg ♥

Hva syns du om krøllet hår?

Brent hår

Postet: 10.12.2011 kl. 22:05. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.JEG KLARTE Å BRENNE HÅRET MITT PÅ ET TELYS!!! FML

Har du brent håret ditt før?

Sminkedukke

Postet: 24.11.2011 kl. 23:28. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! I dag har Liam tatt meg med til Jan Thomas Studio, hvor jeg ble sminket og fikset på håret av broren hans. Det var kjempegøy, og resultatet ble veldig bra, se her:Har hatt en kjempefin dag! Nå skal jo sove hos Liam, vi snakkes ♥

Hva har du gjort i dag?

Hårvideoer

Postet: 28.10.2011 kl. 19:57. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Kan du legge ut alle hårvideoene dine på nytt?
-leser

Ja det kan jeg, en stund siden jeg ble spurt om dette, men jeg gikk igjennom bloggboken der jeg hadde notert det, og her er alle 3 (wooow) hårvideoene jeg har laget på nesten 3 år:

1. Hvordan krølle håret med rettetang (fra 2009)

 

2. Hvordan lage Lady Gaga-sløyfen (fra 2010)

 

3. Hvordan lage "den fletten" (fra 2011)

Snart skal jeg til Liam for å sove der, vi snakkes ♥

Hva syns du?
Hvilken video syns du er best?
Håper jeg har forandret meg.... heh 

Hvilken neglelakk?

Postet: 27.10.2011 kl. 19:21. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! I dag har jeg vært på Elixia, fysøren jeg blir bare mer og mer sporty for hver dag som går jeg! Haha, kødda. 

Uansett, jeg skal lakke neglene mine i dag, men trenger hjelp på hvilken farge jeg skal bruke! Så, stem på den du vil jeg skal ta:

2 favoritter til leppene

Postet: 26.10.2011 kl. 23:03. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Når det gjelder hvordan jeg liker at leppene mine skal se ut, liker jeg best "fjortis-stilen", liksom en nude foundation-aktig farge. Jeg liker jo også å ha litt mer synlige farger av og til, men det er det jeg liker best til hverdag da, kan du si.

Favoritt leppestiften min er "Myth" fra Mac, loooove it! Det eneste som er litt dumt er at den er litt "tørr", om dere skjønner, så jeg pleier alltid å ha et godt underlag med leppebalsam før jeg tar den på, lite tips ;) (EOS, er best der!!)

Så så jeg at TCMN hadde minerallipglossen fra Lipsyl, og da kom jeg på at jeg har den og hvor mye jeg forgudet den i sommer, ahh.... Lukten ♥♥♥ Kunne spist 1000 pakker av den! Også har den en sykt fin gloss!
uten glossmed gloss


Glossen koster 60 kroner tror jeg, og du kan kjøpe den på vanlig matbutikk, og egentlig over alt. Leppestiften kjøpte jeg på en Mac butikk i Mexico, men aner ikke om den er inne i Norge i og med at der et Mac's mest populære leppestift i USA, og jeg husker heller ikke prisen..Heh

Nå skal jeg dusje og så legge meg, vi snakkes! 

Hva syns du?
Har du noen av disse?
Hvordan liker du leppene dine? 

Klippet meg selv

Postet: 19.10.2011 kl. 23:00. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Ble faktisk fornøyd, noe jeg aldri hadde trodd. Måtte ta å stusse de slitte tuppene, og tenkte at det er bedre å bare gjøre det nå, enn å drøye til alt blir slitt. Så er det jo gratis i fordhold til frisøren!

FØR:


ETTER:

Nå har jeg ikke rettet det da, så det kan jo bli andeledes og kanskje litt ujevnt da, men det ser jo greit ut, gjør det ikke det? I verste fall kan jeg jo bare ha det i en dott.. Vet det ikke er så stor forskjell, men til at jeg gjorde det selv, for første gang måtte jeg bare "skryte litt", hihi 

Nå skal jeg som vanlig se Hotel Cæsar også legge meg! Vi snakkes ♥ Btw, så har jeg fått translater på bloggen, så nå kan du lese på alle språk! 

Hva syns du?
Klipper du håret selv? 

BØLGELTE HÅR?

Postet: 08.10.2011 kl. 12:30. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Jeg og Marthe skal har photoshoot snart, må jo oppdatere profilbildet på Face, ikke sant? Hehe. Uansett, i natt sov jeg håret som dette:
 


Resultatet ble ikke heeeelt som jeg ville, men det funker. Kunne selvfølgelig brukt bølgetang, men jeg har ikke tolmodighet nok til det. Jeg tror det ble fail fordi jeg ikke hadde like tykke fletter på alle. Jaja, sånn ser det ut nå:Nå skal jeg sminke meg, legget ut bildene en gang, ha en fin dag! 

Hvordan bølger du håret?
Hva syns du? 

HÅRVIDEO

Postet: 02.10.2011 kl. 12:12. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei og god morgen! I natt var jeg så trøtt at jeg sov på sofaen, haha. Jeg sovnet rett og slett rett før jeg skulle gå ned å legge meg, men jeg har en veldig god grunn til dere da!

Jeg satt nemlig oppe til halv 5 for å redigere og laste opp hårvideoen som jeg sa jeg hadde laget. Min 3. hårvideo på 2 og et halvt år med blogging, wohooo. Denne gangen er det fletten som jeg ganske ofte bruker, men jeg er dårlig til å forklare, så heller bare se videoen! Enjoy


Senere i dag skal jeg på trening, så skal jeg være med Liam. Ha en fin dag folkens ♥

Hva syns du om videoen?

UKENS MÅL

Postet: 26.09.2011 kl. 15:54. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Denne uken skal jeg ha et mål, som går ut på at jeg tar bedre vare på huden min. I det siste har jeg fått flere og flere kviser i fjeset, noe som egentlig er ekstemt uvant for meg, siden helt fram til ca. mai i år har huden mitt vært heeeeelt babyskin. 

Noen av leserne mine husker sikkert når jeg lagde ett innlegg der jeg spurte dere om hjelp på hvordan jeg kan få de vekk så fort som mulig. Da fikk jeg masse gode tips, men ingen av de funket faktisk. MEN, da jeg dro til Mexico brukte jeg veldig sjelden sminke. Rundt en uke etter at jeg kom hjem forsvant alle kvisene! Derfor skal jeg droppe all type hud-sminke denne uken!

I dag har jeg kun brukt maskara og øyenbrynsskygge, da ser huden min slik ut:Jeg hater det, mildt sakt. Så derfor tenker jeg heller å se styggere ut én uke, i steden for å gå rundt med kviser som i tillegg gjør litt vond, hele tiden!

Altså, jeg mener ikke at man blir stygg av kviser, men det er jo ikke noe man vil ha? Og jeg er ikke vant med det i det hele tatt, så derfor vil jeg helt få de fjernet så fort som mulig, skjønner? :) 

Da gjenstår det bare å holde ut en hel uke, vi snakkes! 

Hva gjør du for å fjerne kviser?

JEG ER EN PRO FRISØR, SERR

Postet: 24.09.2011 kl. 16:02. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Nå er jeg hjemme fra Marthe, og skal bare fikse meg litt før jeg skal videre til Liam, gleder meg!

Som jeg skrev i går, farget jeg håret til Marthe. Overraskende nok, så ble det veldig fint! Liksom, hun har langt hår, vi har 1 pakke, jeg farger det(...heh) og ingen av oss har noe særlig erfaring med hår og sånt. Her er noen bilder fra prosessen: 

Søta... hahah

Så, måtte vi jo bare ta noen fine bilder av henne med den nye fargen, se så fint det ble:Jeg syns det ble veldig fint, og hun kler fargen veldig godt, det er jo bra :) Men nå må jeg få ræva i gir her, vi snakkes! 

Hva syns du om den nye hårfargen til Marthe?

SE HVA VI GJØR...

Postet: 23.09.2011 kl. 19:35. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

...jeg farger håret til Marthe!

gled dere til resultat!

HVERDAGSSMINKEN MIN

Postet: 21.09.2011 kl. 17:02. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! I dag har jeg vært hjemme fra skolen, og bare gått rundt å surret. Er helt ødelagt egentlig, så det var veldig godt å bare få brukt en vanlig dag til å samle ny krefter. Haha, sant nok.. Hørtes ut som en overtroisk gammel dame 

Btw, denne sangen er utrolig fin, hørte på den i hele går:

Demi Lovato - Fix A Heart

Men over til noe annet! Jeg kom på at jeg har en blogg (!!). Så i steden for å kun sitte å høre på Justin Bieber, så jeg i blogg-boka og fant ut at jeg kan lage et innlegg om sminken min! Dere har jo lurt på det før, eller det var vel egentlig et ønske om å se all sminken min, men det gidder jeg ikke, (lathans ja) så her har dere kun min everyday makup istedenfor:
Foundation: Fra Bobbi Brown, fargen Sand 2
Concealer: Fra Bobbi Brown, fargen Sand
Pudder: Fra Qlinique, fargen 04 Matte Honey

Øyenskygge: Fra Lancome, Mini 9 Color Focus
Blush: Fra Mac, fargen Margin Frost

Øyebryns penn: Fra H&M, fargen Light Brown
Øyebryns sett: Fra Benefit, Brows a-go-goMaskara 1: Fra Chanel, Inimtable waterproof, fargen 10 (svart)
Maskara 2: Fra Maybelline, The Falsies Volum Express waterproof 
Liquid Eyeliner: Fra Max Factor, Masterrpiece (svart)
Hvit Eyeliner: Fra Lancome

Leppebalsam: Fra EOS, rosa
Leppestift: Fra Mac, fargen Myth

Nå skal jeg på trening, har dårlig tid så rekker ikke å lese over! Vi snakkes ♥

Hva syns du?
Har du noe av dette?
Hva slags sminke bruker du?

BLONDIEEE

Postet: 15.09.2011 kl. 20:11. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Nå er jeg hjemme fra frisøren, og ble faktisk (an av de veldig få gangene) fornøyd! Jeg tok alt av det slitte og bleket det med hettestriper. Ikke så stor forskjell, men det føles MYE sunnere, se her:

Før:

Etter:
Meget blond igjen :)

Så kjøpte jeg meg ny varmespray (mamma kjøpte), så nå skal jeg virkelig ta vare på håret mitt for å få den lengden jeg vil ha! Den lukter kjempegodt, og koster ca 300 kroner. 

Nå skal jeg ut en tur, vi snakkes!

Hva syns du?

MORRATRYNE

Postet: 10.09.2011 kl. 11:16. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

God morgen alle sammen, nå sto jeg opp for en halvtime siden, og driver ellers bare å fikser meg litt.

All sminken og hår-ting ligger hos Marthe sin mormor, så det vil nok ta litt lener tid enn det pleier. Liksom helt helt annen sminke som jeg bare har liggende i skapet, og mammas hår-stæsj.

Men heldigvis har jeg leppemasken min, det var nok på tide med det i dag ja! 
Har skrevet innlegg om masken her og her

Må nå må jeg få i meg litt mat også, så vi snakkes!

Hva bruker du på leppene? 

HVA JEG BRUKER I ANSIKTET

Postet: 05.09.2011 kl. 22:03. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Nå er jeg hjemme fra trening, og har egentlig planer om å legge meg etter jeg har gjort ferdig noen lekser (legg merke til lekser, jeg er flink på skolen(!!)).

Men som jeg sa tidligere i dag, tenkte jeg å vise dere hva jeg bruker i fjeset mitt, før jeg legger sminken. Eller, jeg bruker dette hver eneste dag, også når jeg ikke sminker meg. Spot gel fra Clinique
Denne bruker jeg nesten aldri, kun i skikkelige kvisekriser. Som for eksempel hvis jeg har en giga kvise, og jeg skal i bursdag dagen etterpå eller noe, så bruker jeg denne til å "senke" kvisen, den dagen. Neste dag er kvisen tilbake, og gjerne litt større... Haha. Husker ikke prisen, kjøpte den når jeg var i Mexico.Selvbruning fra Cosmica 
ELSKER DEN! Før det første, så gir den kun lett selvbruning og fargen blir helt perfekt! Ikke oransje eller noe! For det andre, så får man ikke sjoller med mindre du påfører den "flekkette". Og for det tredje, så lukter den heeeeeeeelt himmelsk. Ikke Typisk selvbruning liksom. Bare husk å vask hendene dine etter du har smurt fjeset ditt. Jeg bruker den før jeg legger meg da, så det ser ut som jeg har solen med på natten, haha. Kostet rundt 2-300 tror jeg, fra apoteket. Dagkrem fra Biotherm
Har blogget om denne før, og jeg elsker også denne. Lukter helt sykt godt, huden blir veldig myk og god etterpå, og den holder! Hater når du bare blir enda tørrere i huden etter du har smurt den inn med fuktighetskremer. Denne var litt dyr,  (husker ikke prisen) men det er jo verdt det, og dessuten er merket litt dyrt i seg selv. Biotherm har plenti av bra hud-produkter! Kjøpte denne på Kicks. Øyekrem fra Qlinique
Har egentlig ikke forstått meg helt på hva øyekremer funker for, men jeg lover dere at jeg føler meg 1000 ganger bedre når jeg bruker denne, har droppet den noen ganger og ser ut som jeg nettopp  har kommet opp fra graven. Og uansett har jeg hørt at man ikke skal bruke vanlig dagkrem rundt øynene, så da er jo denne super fin å ha! Jeg liker denne hvertfall meget godt, og kjøpte den i Mexico for en pris jeg ikke kan huske. 


Trøtthets serum for øyet
Husker ikke hva det heter det merket den er fra, men de fleste har vel sett 60-talls sminke kolleksjonen de har på apoteket? Den er der i fra. Helt utrolig egentlig, har den på i 2-4 min før jeg gnir den inn med øyekrem, og jeg er ikke trøtt ut lenger! Helt syk å ha om morningen! Husker ikke prisen her heller :) Anti-mørkeringer under øynene roll on fra Garnier
Denne har blitt ett must. Litt som det samme av den over, bare denne her inneholder consealer. Gjør sånn at du ikke får mørke ringer under øynene, veldig kjekk. Rund 120 kroner, det som er så bra er at man får kjøpt den nesten over alt! Leppe maske fra Mary Kay
Denne er helt syyyyk på å gjøre leppene dine perfekte, og gode som helt nye. Dumt at flasken er så liten, så sparer på den. Altså jeg bruker den ikke så ofte. Kostet 70 kroner på eBay! Bruker du noe av dette?
Hvis ikke, hva bruker du?  

MASKEN

Postet: 21.08.2011 kl. 22:22. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Jeg skal prøve å begyne med aniktsmaske 1 gang uken, jeg har så mange som jeg aldri bruker! Haha, men nå skal jeg snart legge meg, vi snakkes ♥

Hvor ofte tar du ansikstsmaske?

BRUNETTE, BLONDINE ELLER PLATINA?

Postet: 15.08.2011 kl. 16:43. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.Hei! Dagen i dag, har tilpasset seg været. Regn = inne hele dagen. Men jeg har tenkt på en ting i dag, håret mitt!

Nå er jeg blondine, men jeg vil egentlig ha fargen litt lysere. Men da jeg var platina-blond kom liksom folk bort til meg og sa at jeg så ut som en skikkelig bimbo-bitch. Haha, da jeg hørte det for første gang lo jeg for meg selv, og tenkte haha, så fint da! Men når flere og flere sa det til meg, gadd jeg ikke mer, så jeg farget håret mitt brunt.

Jeg angret noe helt sinnsykt! Jeg gråt over at håret mitt var så misslykket, så jeg brukte en silvershampoo for å få håret litt kaldere i det minste. Da ble det sånn:Bedre, men jeg ville fortsatt ha det blondt igjen, og så fikk jeg ikke lov av mamma å farge det blond fordi jeg nettopp hadde farget det brunt, så hadde det uansett blitt mer slitt enn det er. 

Etterhvert som det ble sol, ble håret bleket, men da ble det HEEELT fail:Nå er jeg jo blond, etter at jeg stripet det i mai, men saken er at jeg likte meg selv som platina, men jeg er allerede stemplet som tidenes fjortis over hele Jessheim, så tror nok ikke det blir bedre av å farge håret platina igjen. Men jeg har hvertfall lyst på blondere hår enn det jeg har nå. Men jeg lurer bare på hva dere syns...

..så hva syns du? Brunette, blondine eller platina?

JEG ANBEFALER - BIOTHERM AQUASOURCE

Postet: 09.08.2011 kl. 10:56. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

God morgen!

For noen innlegg siden skrev jeg at jeg skulle lage ett innlegg om fuktighetskremen min som jeg bruker i fjeset. Nettopp fordi den er veldig god, og det er noe jeg anbefaler.

For det første lukter den helt utrolig godt! Så svir den ikke noe som helst. Hvis du har prøvd noen av de litt billigere fuktighetskremene som man får kjøpt på vanlige dagligvarebutikker så blir man rød og der svir litt etter man har tatt den på (min mening, og det er sånn jeg har opplevd det). Slik er det ikke med denne! Den gir også langvarlig fuktighet, og veldig deilig og myk hud ;)

Jeg kjøpte den på Kicks, husker ikke prisen, men det er nok rundt 300 kr ca. Det syns jeg helt klart er verd pengene! Jeg kjøpte den fordi jeg hadde prøvd den før fra farmoren min, eller hun hadde hverfall noe liknende og jeg visste at Biotherm var er veldig bra merke så derfor kjøpte jeg den. 

Det er helt klart en av de beste fuktighetskremene jeg har prøvd, og denne er virkelig til å anbefale! Nå skal jeg møte Liam, vi snakkes! 

Hvilken fugtighetskrem bruker du? 

DETTE FUNKER BEST MOT KVISER

Postet: 07.08.2011 kl. 20:43. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

...selvom at det tok en stund før jeg faktisk hørte på dette tipset selv. Men husker dere da jeg spurte dere om hjelp for kviser? Jeg prøvde masse av det. Men jeg fikk bare kvisene tilbake. Alle produkter svidde, og tørket ut huden, ikke kvisene. Så jeg sluttet å pelle på de, og bare lot være å gjøre noe med det. Først da forsvant de.

Egentlig har jo jeg alltid hatt babyskin! Nettopp fordi jeg ikke gjorde noe med den. Men etter at jeg begynte med mer sminke og sånt, fikk jeg fler. Sånn ser huden min ut nå. De er ikke helt borte, men det er jo stor forskjell! Det eneste jeg har gjort er å ikke brukt sminke på flere dager, og kun brukt fuktighetskrem. Den jeg bruker er utrolig bra, har tenkt til å vise dere den en annen gang :)

Men nå skal jeg til giza mine! Vi snakkes!

Hva er ditt beste hud tips?

FINT OG ENKELT HÅRTIPS

Postet: 07.08.2011 kl. 13:06. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

God morgen! Nå har jeg og Marthe nettopp våknet og fått i oss litt frokost. Vi skal vel dra snart også, så blir det godt å se vår kjære beste Camilla igjen! Da blir det helt sikkert skikkelig giza-kveld med Sims lan og masse latter, men det kommer mer om det i et annet innlegg ;)

Nå tenkte jeg vel egentlig å gi dere et lite hårtips! Det er veldig enkelt, og de fleste vet vel om det....

Men jeg syns det er veldig fint å friske opp frisyren med kun en enkel flette "midt opp i" alt håret. Bare start å flett fra hodet med litt hår og flett deg nedover. Enten du har krøller eller rett hår er dette veldig fint! Jeg gjør det ofte! 


Dette var meget meget dårlig bilde da...

På slutten pleier jeg ikke å bruke noen strikk heller, bare tupér det litt, og bruk en eller annen hårspray eller saltvannsspray over for at det skal sitte. Du kan jo også lage flere fletter, jeg pleier også å flette under håret. Enkelt, fint og greit! 


Har du noen hårtips?
Hva syns du?
Pleier du å bruke en slik flette? 

SÖTA FLICKOR

Postet: 03.08.2011 kl. 22:40. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Nå er jeg og Marthe i Sverige, vi blir her til søndag. Men nå har de fått nett her da, så da slipper dere ingen, eller -gjesteblogging. Btw, før vi dro tok vi noen flotte bilder av oss selv. Dere vil nok like de:

Forresten har jeg ikke sminket meg i dag, har tenkt til å fortsette med det resten av uken, i håp med å få vekk kvisene mine, heheBruker du sminke?

ACRYLIC NAILS

Postet: 18.07.2011 kl. 22:22. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! i dag har jeg hatt overnattingsbesøk av Marthe, og vært med Liam, koslig ♥ Men jeg har ikke så mye å blogge om for tiden, så er jeg også ute og nyter sommerferien da! Selvom der ikke er så fint vær nå...

Men når jeg var i Mexico, tok jeg akryl negler med fransk manikyr, se her: 
Jeg ble kjempefornøy med resultatet, fordi det så så ekte ut, men nå... Det er luft under neglene, og der fester det seg jo dritt og sånt... Heldighvis så syns ikke det så godt, enda. Man ser også at det har vokst, men det var jeg forbredt på da. De er supervanskelig å fjerne, jeg har prøvd fordi jeg syns det ikke er noe fint nå, men jeg får vel bare ha de litt til! 

Så har også den ene ringeringeren min knekt, den gjorde det på flyet. Så den måtte jeg file ned og det ser jo rart ut! Jeg husker ikke hva det kostet, men det var noen hundre dollar om jeg ikke husker helt feil... Vi tok det på hotellet og det var vel egentlig ganske bra og fint der, men det er bare få uker etterpå neglene ikke ser så bra ut, se her: 

Uff... Jaja, nå har jeg hvertfall prøvd det også :) 

Hva syns du?
Har du hatt akryl-negler før?

 

VIDEOBLOGG - SMINKEFJERNER

Postet: 16.07.2011 kl. 11:02. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hey! Nå er det lenge siden jeg har laget videoblogg for dere, så siden jeg ikke fikk sove i natt, tenkte jeg at jeg kunne vise dere to sminkefjernere jeg liker godt! Ganske tilfeldig egentlig, men håper dere liker den! 

 Klundrer litt med kameraet og fokusering og sånt... Hehe.


I utgangspunktet er det en dårlig videoblogg. Priser varierer veldig fra hvor du kjøper serviettene fra Nivea, og jeg husker ikke prisen på den fra Neutrogena. Men du får kjøpt den her

Hva syns du?
Hvilken sminkefjerner bruker du? 

MAKEUP

Postet: 15.07.2011 kl. 13:45. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Her er mer sminke jeg kjøpte i Mexico, husker ikke prisen på noe der, men dere ser jo hvor det er fra, så om dere lurer kan dere jo søke det opp ;)Sminke, krem og serum er vel mere riktig da :) Veldig fornøyd med kjøpet, spesiellt Leppestiften fra YSL, elsker den! 

Hva syns du?
Har du noe av dette?

KVISE KRISE!

Postet: 23.06.2011 kl. 23:21. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Har egentlig ikke noe mot kviser i det hele tatt, men jeg som aldri får det, får selvfølgelig store giga kviser midt på nesen! Det er elt sykt irriterende, og jeg tror jeg har prøv alt, men de går ikke vekk. Anti-spot, ansiktsmasker, kremer, tannkrem, renser, peeling, nattvasker... You name it! MEN DE FORSVINNER IKKE! Jeg har til og med prøvd å spise mindre usunt, men neida... Så jeg trenger deres hjelp! 

Noen som har tips mot kviser? SOM FUNKER!

Navle piercingen min

Postet: 21.06.2011 kl. 23:33. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

(Aner ikke hva som skjedde med alle avsnittene i dette innlegget)


ÅH! du er heldig som har percing i navellen! kan du skrive ett innlegg om hvor mye den kostet og om det var vondt og sånnt? :D
-Anonym leser
Siden det er noen som lurer, så lager jeg innlegg om det! Jeg har hatt piercingen min i nøyaktig 1 år i dag, faktisk! Og det jeg husker var at jeg gruet meg noe helt sykt, men når jeg først fikk nålen igjennom, gjorde det ikke vondt. Jeg kjente det jo, men det var i 1 sekund. Lover. Ikke noe mer smerte enn det ene sekundet. 
Men det jeg burde vært flinkere på var å rense det. Jeg hadde masse verk og betennelser. Fordi jeg pillet på den, tok den ut og inn før den var grodd, og renset den sjelden. Så om du skal ha piercing i navelen, rens den hver morgen og kveld, til den har grodd! Du får jo med ett ark om hva du skal gjøre uansett da, men følg det som står der! Nå er den helt fin, og har grodd ferdig, er ikke vond lenger, men det var grusomt når det var på sitt værste. 
Jeg tok den på Romerike Tattoo, og Lene som tar piercinger der er kjempeflink! Anbefaler å ta det der om du bor i nærheten! Hun kommer med gode tips, og er dyktig og flink til å roe deg ned. Jeg var livredd. Kom sikkert 1 liter med vann ut av hendene mine den dagen, men det var ikke vond å ta den :-)
Da jeg først tok den, tok jeg i den jeg bruker nå, den ser slik ut:
Så når jeg var i Tyrkia i høstferien, kjøpte jeg en ny som er på bildet under her, selvom den ikke syns så godt der, men det er det eneste bildet jeg har med den. Nå har jeg mistet den, hehe. Så nå bruker jeg bare den første igjen. Har ikke fler, men ønsker meg! 


Den var rosa-aktig. 
Når jeg tok det kostet det 750 kroner. Fordi jeg hadde med diamant på kulen som man skrur på også.
Håper det var godt nok svart, prøvde så godt jeg kunne! I morgen er det siste skoledag i niende klasse, utolig digg å tenke på at det er sommerferie snart! Men gruer meg litt til karakterkortet da... Hehe, men vi snakkes! 
Noe du lurer på?
Har du piercing i navelen?

Read my lips

Postet: 16.06.2011 kl. 16:51. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hey! Nå har jeg nettopp hatt koslig besøk av Liam ♥ Ellers i dag har skolen skjedd på senteret. Skulle være en eller annen konsert, men var ikke akkurat den som så på den, hehe. 

I dag har jeg samme outfit som i headeren, og med en Victoria Secret leppestift. Den har litt oransje-skjær i seg og passer vel godt til t-skjorten syns jeg :) Take a look!Den var ikke så tydelig i hele dag da, men slik ser den da ut rett etter man har tatt den på :) 


Kjøpte den da jeg var i USA, husker ikke prisen. Fargen heter Cabana

Men nå skal jeg snart på trening, snakkes! 

Hva syns du? 

Krøller, eller ikke?

Postet: 03.06.2011 kl. 14:52. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Dere må hjelpe meg! Jeg aner ikke hvordan jeg skal ha håret på konfirmasjonen min! Siden jeg skal ha brunad så tenker jeg jo på å være natulig, med krøller... Men egentlig kan jeg ikke fordra de, så derfor vurderer jeg også å rette håret og heller bare flette luggen, så få høre deres mening!

Sånn som dette:

 

Eller som dette:

Krøller eller rett hår til konfirmasjon?

Denne masken må du prøve!

Postet: 29.05.2011 kl. 21:50. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei alle sammen! For noen dager prøvde jeg en ansiktsmaske, som fungerte utrolig bra! Der er nok den aller beste jeg har prøvd. Jeg hadde nemlig fått en god del med kviser over nesen og i skinnene mine, så da prøvde jeg en gjørme-maske som faktisk fjerrnet en god del av de!


Hehehe, litt fail redigering....


Eneste bilde jeg har med masken på, bare skjermbilde fra skype... 

Kjøpte den for lenge siden på Vita, så husker ikke hvor mye den kostet, men det var faktisk utrolig mye i den til at posen er såpass liten, og det er jo bra ;) 

Har du prøvd denne før?
Hva er din favoritt maske? 

Me = Blondie

Postet: 16.05.2011 kl. 21:23. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.Nå er jeg blond igjen! Eller, jeg har stripet etterveksten min med bleking, og er super fornøyd. Bortsett fra at det er litt mørkere  i bakhodet. Og at frisøren tok alt for mye olje i håret, så det er like fett som bacon.

Og en liten positiv ting er at jeg kan kjøre skikkelig fjortisssss-speilbilder igjen, med stil! Har også klippet tuppene... 

Heldigvis så er jeg ikke så platina som jeg var før, det var rett og slett grusomt! På meg. Nå er det ikke så stor forskjell da, men jeg er mer fornøyd nå! ;)

 

Hva syns du?

Sideflette, hot or not?

Postet: 12.05.2011 kl. 22:56. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Jeg bruker å sette håret mitt opp i en sideflette ganske ofte, om jeg ikke finner på noen frisyrer. Det går til alle typer hår også, untag fra veeeeeldig kort hår da, hehe. Det er rett og slett lett, enklet og fint! Helt klart hot fra meg! 

Sideflette, hot or not?


Lip butter

Postet: 30.04.2011 kl. 18:05. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Dette er min favoritt leppebalsam, eller Lip butter da, som det står på den. Den er fra The Body Shop, men jeg husker ikke hvor mange euro jeg batalte for den. Jeg kjøpte den i vinterferien da jeg var i Kiel. 

Den finnes i mage forskjellige smaker, og min er Pink Grapefruit. Den lukter og smaker kjempe godt, og ikke minst så er den utrolig fin og god å bruke! Anbefales hvis du er innom The Body Shop. 

Har du prøvd denne?
Hva er din favoritt leppebalsam? 

Self tanning in my heart...

Postet: 25.04.2011 kl. 13:11. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.


fml...

FAIL!

Morgen spa

Postet: 24.04.2011 kl. 12:34. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hey! Nå har jeg vært oppe i snart tre timer etter å ha våknet av meg selv fordi jeg var sykt tett i nesen. Haha, random. Men siden jeg ikke fikk sove sto jeg like så godt opp og lot Marthe få sove videre, er jeg ikke snill?

Men det aller første jeg ser når jeg ser meg i speilet er.... TO STORE KVISER. STORE! En ting hadde vært om de var små og søte, men har snakker vi giga. Så jeg tenkte jeg kunne prøve en av de nyeste ansiktsmaskene jeg kjøpte i ferien. Spa på morningen er alltid godt uansett ;)


Digg

Så satt jeg ute da, på den lille "balkongen" min, med mac'en, ny og fin hud og... heh, veldig fin utsikt...

Grusomt!Men nå har Marthe våknet, og jeg tror det er på tide med frokost. Snakkes! 

Hva liker du best, peel-off eller skylle-av maske?

Midnight Fantasy

Postet: 09.04.2011 kl. 20:22. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Denne Britney Spears parfymen er bare helt herlig! Elsker lukten så sykt! Jeg har ønsket meg den en god stund nå og har endelig fått den i gave fra mamma som har vært på ferie i to uker. Tusen takk! Nå er det helt klart min nye favoritt parfyme ♥

Hva er din favoritt parfyme?

ta deg en ansiktmaske

Postet: 09.01.2011 kl. 23:37. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Først tusen takk til Amalie som har blogget for meg mens jeg har vært på hytta til Marthe, du er en knupp! Og så må jeg bare si at jeg har vært hjemme siden seks tiden, men har faktisk ikke gjort noe annet enn å vært Facebook nerd for å få med meg det som har skjedd i helgen, og pakket ut sakene mine.

Men nå skal jeg snart legge meg, etter jeg har spylt av meg denne ansiktmasken. Jeg elsker ansiktmasker! Men jeg tar det aldri, selv om jeg har drit mange. Så jeg skal starte med å ta bedre vare huden min, og bruke de ; )

Og siden jeg ikke har kamera, så blir det web-cam bilder...

dere vet, man klarer ikke smile med når man har det på, haha

Den jeg bruker nå er en sånn billig tikrones maske fra Sverige, men de er faktisk utrolig bra! Den er med avokado og hvalnøtter og skal fjerne døde hud-celler. Har ikke prøvd akkurat denne før, men jeg har prøvd noen andre fra det samme merket og de funket supert : )

Men nå går jeg å steller meg, god natt!

Hva er din favorittmaske?

min rettetang (pluss gammel video)

Postet: 05.01.2011 kl. 19:47. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Jeg har et spørsmål, som jeg håper du kan svare fort på! Hva slags rettetang har du? er den bra? Og hvor mye kosta den?
-leser

Jeg har laget et annet innlegg om den før, som dere kan se her. Ellers, siden jeg fikk denne kommentaren tenkte jeg at jeg kunne lage ett nytt. Men siden kameraet mitt er herpa, er bildene fra www.ghdforaustralia.com, tysk side : )

Hva slags rettetang har du?
Jeg har GHD Pink. Aner ikke når den kom ut, men jeg fikk den til jul i 2008. Den ser slik ut:
Er den bra?
JA! Den er kjempebra, det lover jeg dere! Men det er ikke den beste jeg har prøvd. Marthe sin for eksempel, den syns jeg er en del bedre. Hun har GHD Radiance, om ikke jeg husker helt feil da. Men ellers er jeg utrolig fornøyd med min, og den har holdt kjempebra helt siden jeg fikk den!

Hvor mye koster den?
Den koster rundt 2000 kroner, og det er med dette:


OG pluss en CD som du får tips om hvordan du krøller håret så forskjellige måter med den. Her er en av de måtene, fra nyttårsaften i fjord:


"mye eyeliner og glitter rundt øynene, det er så fint!" hoho, 8'ende klasse...

Som jeg vet, så selges den ikke lenger, men du får kjøpt 2010-modellen her. (Den er på salg!!)
Håper det var et bra nok svar for deg og dere. Nå er det lekse tid, vi snakkes!

Har du rettetang?
Hvis ikke - Ønsker du deg det? Hvilken da?
Hvis - Hvilken rettetang har du?

resultatet av hårfargen

Postet: 22.12.2010 kl. 22:45. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra frisøren, og er halvveis fornøyd. Fordi, for det første ble det mørkere enn jeg ville ha det, men det går fint. MEN det som er helt sykt irriterende, er at håret mitt har en skikkelig rød-tone i seg! Det var jo liksom det siste jeg ville. Åhh, det skjer jo alltid med meg og håret mitt, første gangen ble det grønt, så ble det gult og nå er det rødt, hva blir det neste?!?

Her har dere noen tilbakeblikk:


Da det var grønt. PS: det redigerte jeg litt ekstra...


Da det ble gult. Dette er helt klart det verste, men hvem vil ha rødt hår?


Ja, da jeg satt meg i stolen var jeg helt sikker på hvilken farge jeg skulle ha. Slik som hun som farget meg hadde, så jeg sa det til henne. Hun hadde en kald og ikke for mørk brunfarge, så jeg gledet meg.Men når jeg så hvor mørkt det ble begynte jeg å bli litt skeptisk. Men uansett stolte jeg på frisøren og gledet meg fortsatt utrolig mye for å se resultatet av den nye looken min.

Og nå sitter jeg her med rød-brunt hår, og kan ikke vente på å få bruke den mye silver sjampoen jeg kjøpte med, i håp om at det skal bli litt bedre og mye mindre rødt.Og nå er dere vel litt spente på hvordan resultatet er? Sånn her ble det:Dere ser det ikke så godt, det er mer rødt i virkeligheten. Og i tillegg syns jeg at jeg kledde blondt best, men jeg blir nok vandt til det, hvis ikke jeg farger det tilbake etter jul :-)

PS: husk spørsmålsrunden som avsluttes på fredag, spør HER!

Hva syns du?

drar for å farge håret!

Postet: 22.12.2010 kl. 17:46. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Nå skal jeg til frisøren for å farge håret brunt. Vet dere har hørt det 1000 ganger, men nå skjer det! Legger ut bilde av resultatet  når jeg kommer hjem!

Tror du det blir fint?

brunette

Postet: 16.12.2010 kl. 22:32. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei. Jeg er sykt trøtt nå, bare så dere vet det... Så lover å blogge mer i morgen, men btw, så har jeg bestillt frisør time på onsdag, da blir jeg brunnette :-)

HAHAHA, JEG VET JEG ER GOD TIL Å REDIGERE, men ville bare vise dere sånn ca hvordan jeg vil ha det.

Brunette eller blondie?

anbefaling - mary kay lip mask

Postet: 13.12.2010 kl. 19:02. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Litt sen blogging i dag, men det kommer sannsynligvis en videoblogg om det OG ?hemmeligheten? til meg og Amalie etterpå.

Men nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere en utrolig bra leppe-maske, som jeg egentlig har hatt en god stund nå, men har ikke fått prøv den før i dag. Lenge leve latskap.

Den er fra Mary Kay, og jeg kjøpte den for 45 kroner med frakt fra eBay. Jeg kjøpte den fordi jeg hadde hørt om den på TV, og litt på nettet. Men siden man sjelden får kjøpt Mary Kay produkter i butikker, bestilte jeg den for en fin pris derfra.Jeg prøvde den i stad, og etter to min tok jeg den av, og fy søren! Leppene mine er skikkelig myke, og det er den beste leppe-saken jeg noen har prøvd. Anbefales på absolutt høyeste nivå, ingenting negativt :-)

Har du prøvd den?

lakk neglene dine!

Postet: 06.12.2010 kl. 22:30. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Det har jeg gjort i dag, og jeg gikk for brunt på både tær og hender, he he :-)  Neglelakken er kjøpt hos bik bok, og den tær-tingen fikk jeg i kalendergave, men man får den fra Lucky Duck. Btw, neglelakk fjerneren er verdens beste!

Photobucket

Photobucket

Så når jeg var ferdig med å lekke neglene mine, så jeg katten min ligge i den rare stillingen, at jeg bare måtte le...

Photobucket
Søting♥

Lakket neglene dine i det siste?

pretty little liar

Postet: 05.12.2010 kl. 22:42. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Jeg må bare si dere noe om det korte håret mitt... Jeg hadde det litt gøy her om dagen og fant ut at jeg ville lure dere med at jeg hadde kort hår.. Så Camilla, jeg skylder deg en ti'er!  He he, men nå må jeg gjøre ferdig musikkprosjektet, snakkes!

Videoen klikka mentalt... Men det er ikke tempoet eller lyden som er det viktigste, her ser dere da i vertfall hva jeg gjorde :-)

Og tusen takk til alle som syns det var fint, he he :-)


Hva syns du, kort eller langt hår?
Trodde du på det?

anbefaling (endret)

Postet: 05.12.2010 kl. 13:49. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei, og god morgen! Nå skal jeg snart ut for å måke litt snø, men først tenkte jeg at jeg skulle vise dere et "anti-redness serum" som jeg bruker daglig. Det er utrolig bra, og det funker faktisk!

Uansett alder, kan rødhet og ujevnheter være et problem. Gjør noe med dette parfyme-frie og beroligende serumet. Spesielt formulert for å kjapt berolige irritabelt, rød og sensitiv hud. Med daglig bruk, vil det bidra til å forbedre hudens naturlige beskytterne barrière, og etterlate den myk, glatt og behagelig. 
Det er det som står på baksiden av flasken :-)Den er veldig lett å ta på, akkurat som en vanlig fuktighets-krem. Jeg kjøpte den når jeg var i USA, men har ikke sett den i Norge enda. Den koster 52 kr, og du kan få kjøpt det HER.

Har du prøvd det?

jeg klipte håret mitt selv jeg

Postet: 04.12.2010 kl. 13:37. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Fordi, jeg hadde et veddemål med Camilla og Cecilie...Ja, nå fikk dere det som dere ville.


Vet ikke om jeg liker det eller ikke, jeg sparte jo egentlig til langt hår. MEN så hadde jeg utrolig flisete hår fra før av, så... Nei, jeg vet vertfall én ting og det er at jeg aldri i livet skal bli frisør!

Og nå fant jeg ut at jeg vil ha langt hår igjen... Jaja, det vokser vel ut en gang?

Hva syns du, kort eller langt?bare si det, det er ikke fint

ettervekst

Postet: 30.11.2010 kl. 17:21. Kategori: Sminke/Hår/Skjønnhet.

Hei! Nå er jeg hos Marthe, og vi skal snart på trening, så blogger når jeg kommer hjem igjen :-)


ha ha, visste ikke at jeg tok bilde...


mamiSå har jeg en syk ettervekst nå for tiden, det er også en av grunnene til at jeg skal farge håret brunt i jula.

Har du ettervekst? ha ha, neida, det er vel bare jeg som drøyer med å farge min...